Minuni de Paste, duminica, la “Asta-i Romania!” O familie greu incercata de soarta se muta in casa noua, in urma campaniei MagicROOFS, sustinuta de Kanal D

In prima zi de Paste, duminica, de la 14:30, prin intermediul emisiunii „Asta-i Romania”, difuzata la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei impresionante lectii de viata, cu oameni extraordinari.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

"Asta-i Romania!" va prezinta povestea cu final fericit a unor copile sarmane, ramase in grija tatalui, dupa ce mama lor a fost rapusa de cancer. 

La finalul lui 2019, Kanal D se alatura unei campanii emotionante, MagicROOFS, initiata de asociatia nonguvernamentala MagiCAMP,  lansand o invitatie la „omenie” tuturor celor care nu raman indiferenti la suferinta aproapelui. Demersul impresionant este dedicat familiilor care trec prin experienta traumatizanta a cancerului si care au nevoie imperioasa de conditii decente de viata.

In urma unei contributii considerabile din partea Kanal D, de 25.000 de Euro, dar si a numeroaselor donatii facute de oameni cu suflet mare, ca raspuns la apelul umanitar, s-a construit prima casa, in Piatra Neamt, beneficiarii fiind membrii unei familiile greu incercate de soarta. Trei surori si-au pierdut mama, suferinda de cancer, iar tatal, Vasile Apetrei, creste singur cei trei copii, in conditii foarte dificile. Visul ambilor parinti a fost acela de la oferi fiicelor lor o casa, pe care ei nu au avut-o niciodata, mama si tatal provenind din centre de plasament.

Citeste si: De Paste, Kanal D va difuza capodopera cinematografica “The Hunger Games/ Jocurile Foamei – Revolta”

Voluntarii proiectului MagicROOFS si toti cei care au donat au facut posibila ridicarea casei in care tatal si cele trei fiice vor putea sa inceapa o viata noua, chiar de Paste. Vestea ca vor avea un camin al lor le-a emotionat pe cele trei copile, care au izbucnit in lacrimi de fericire.     

​Gestul oamenilor de bine au facut aceasta minune posibila si, in continuare, toti cei care vor sa ajute astfel de familii in situatii limita o pot face, printr-o donatie lunara, trimitand textul MAGIC, prin sms la 8864 (4 Euro/luna), valabil in retelele Vodafone, Orange, Digi si Telekom. De asemenea, orice sprijin cu materiale de constructii, in beneficiul acestei cauze, este binevenit si poate fi facut contactand reprezentantii MagicROOFS la [email protected] .

            ​ Momentele emotionante traite de familia atat de incercata, imaginile, in premiera, cu casa, precum si  povestea voluntarilor care au facut aceasta minune posibila vor putea fi urmarite intr-o editie speciala de Paste „Asta-i Romania!”, duminica, de la ora 14:30, la Kanal D.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate