Minuni la pelerinajul de Sfanta Maria, de la Manastirea Nicula. S-au tratat de boli grave dupa ce s-au rugat la icoana care plange

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Mii de credinciosi vin anual la Manastirea Nicula (judetul Cluj), de Adormirea Maicii Domnului, sa se roage pentru problemele care ii macina.
Multi oameni bolnavi, unii in stare irecuperabila, si-au gasit salvarea, de-a lungul timpului, aici.
O cercetatoare a arhivelor Bisericii Ortodoxe Romane a aflat de la arhimandritul Andrei Coroianu, staretul manastirii, o serie de episoade halucinante.

"Printre minunile despre care am aflat de la stareţul mânăstirii se numără cea a unei fetiţe din Cluj. Copila avea la încheietura mâinii o umflătură, care n-a dispărut nici după numeroase intervenţii chirurgicale." În 1993, împreună cu părinţii, a mers la Mănăstirea Nicula şi a atins icoana făcătoare de minuni cu mâna bolnavă. Stareţul, care a văzut miracolul, povesteşte cum, dintr-odată, umflătura a dispărut şi fata s-a vindecat.

O alta femeie din Brasov a venit la lacasul sfant si s-a rugat sa se vindece de cancerul de care suferea. Boala era intr-un stadiu avansat. Dupa ce s-a rugat la icoana Maicii Domnului care plange, femeia a reusit sa se vindece, desi medicii ii mai dadeau doar cateva luni de trait.

Un alt caz uluitor este cel al unui barbat in scaun cu rotile, care si-a recapatat mersul dupa ce s-a rugat aici.
Se intampla in anul 1997, atunci cand barbatul paralizat a plecat pe picioarele lui de la Manastire.

«Chiar eu l-am văzut cum a intrat în biserică, în căruciorul cu rotile, şi cum s-a întors pe picioarele lui, ca şi cum nu ar fi fost niciodată ţintuit în acel scaun. Minunile pe care le înfăptuia Preacurata făceau ca mii de suflete să primească mângâiere şi vindecare de la ea», spune stareţul Andrei Coroianu”.

foto: click.ro/ Tatiana Solomon

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: