Mioara Roman a uitat să plătească chiria şi la apartamentul în care s-a mutat după ce a plecat din vila RA-APPS! Fosta soţie a lui Petre Roman, datoare cu încă 8.000 euro

Mioara Roman nu şi-a plătit chiria nici pentru apartamentul în care s-a mutat după ce a părăsit vila din Primăverii, în care s-a mutat Traian Băsescu.

Autor: Radu Constantin

Fosta soţie a lui Petre Roman continuă să înregistreze datorii la RA-APPS, chiar dacă a plecat din vila din cartierul Primăverii de mai bine de 3 ani. Mioara a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie. ”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

În primăvara acestui an, Mioara Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, lăsând în spate o datorie la chirie pe 10 luni şi la utilităţi- pe 11 luni.

Citeşte continuarea pe stirilekanald.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mioara Roman continua sa munceasca la 78 de ani! Ce zice Oana Roman despre situatia neobisnuita

Mioara Roman risca sa fie data afara din casa! Oana, in stare de soc: "Ma intreb cu ce am gresit eu oare ca sa duc această povara!"

Mioara Roman, sechestru pe pensie! I s-a pus poprire pentru datoria de jumatate de milion de euro in contul chiriei neachitate catre RAAPPS! | VIDEO EXCLUSIV

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies