Stiri

Mioara Roman, dezamăgită de fostul soţ: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mioara şi Petre Roman au divorţat în urmă cu 11 ani. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lase nici măcar să o sune. 
 
Cei doi au fost căsătoriţi timp de 34 de ani, iar divorţul a venit ca o lovitură pentru Mioara Roman. Acum, cea mai mare supărarea a ei este că fostul premier s-a răcit de familia lui, din cauza actualei soţii, Silvia. 
 
"Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, ne-a mărturisit Mioara zilele trecute. Este bolnavă şi are nevoie de alinare. ”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică", povesteşte fosta soţie a lui Petre Roman.
 

 

 
Cu banii nu se descurcă mai deloc, astfel că a ajuns să-şi plătească avocatul, care se ocupă de procesul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în meditaţii. "Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba".
Galerie foto  Urmatorul articol