Stiri

Mioara Roman, dezamăgită de fostul soţ: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Mioara Roman, dezamăgită de fostul soţ: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"icon photo
 
Mioara şi Petre Roman au divorţat în urmă cu 11 ani. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lase nici măcar să o sune. 
 
Cei doi au fost căsătoriţi timp de 34 de ani, iar divorţul a venit ca o lovitură pentru Mioara Roman. Acum, cea mai mare supărarea a ei este că fostul premier s-a răcit de familia lui, din cauza actualei soţii, Silvia. 
 
"Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, ne-a mărturisit Mioara zilele trecute. Este bolnavă şi are nevoie de alinare. ”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică", povesteşte fosta soţie a lui Petre Roman.
 
 
Cu banii nu se descurcă mai deloc, astfel că a ajuns să-şi plătească avocatul, care se ocupă de procesul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în meditaţii. "Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba".
 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune