Vedete

Mioara Velicu, prima cina romantica de la moartea sotului ei. Artista si-a deschis inima in Ajun de Dragobete si a vorbit despre singurul barbat pe care l-a iubit

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mioara Velicu, prima cina romantica de la moartea sotului ei. Artista si-a deschis inima in Ajun de Dragobete si a vorbit despre singurul barbat pe care l-a iubiticon photo
Mioara Velicu a acceptat provocarea "Test de vedeta", de la "Teo" si a acceptat invitatia de a lua parte la o cina, intr-un cadru romantic, chiar inainte de Dragobete.

Cantareata de muzica populata a marturisit ca de la moartea sotului ei nu a mai iesit sa ia cina la restaurant, iar amintirile cu cel pe care l-a iubit toata viata sunt si acum vii in mintea ei.

"Ultima oara am fost la o cina romantica acum 5 ani. Cu sotul meu am fost. A vrut sa ma invite el la o cina frumoasa si surpriza sa fie extraordinara. Mi-a zis sa mergem in oras.Eu m-am indragostit de el dintr-o poza. Mi-a aratat o colega de-a mea o poza cu el, a vrut sa imi faca cunostinta cu el. El era la Dinamo si atat de mult mi-a placut de el, ca m-am indragostit din poza.", a spus ea.

Sotul Mioarei Velicu a fost un campion la lupte greco-romane si s-a stins in anul 2013.

"Nu imi mai era frig in camera cand ma uitam la poza cu el. Inalt, bine facut...Eu venita din provincie, m-am indragostit nu pentru ca era cine era el, pentru ca si eu aveam un nume cat de cat. De cand ne-am cunoscut am ramas pana cand el a plecat la Domnu'.", a mai spus Mioara Velicu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune