Mira, implicată într-un alt accident rutier! Este al doilea din ultimul an: „N-am mai scăpat de data asta...”

Una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi, Mira, a fost implicată într-un accident rutier. Mașina vedetei a fost avariată de un taximetrist.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cântăreața Mira, implicată într-un alt accident rutier!


In articol:

Mira a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina ei a fost avariată de către un taximetrist. Cântăreața nu se afla în mașină la momentul impactului. Vedeta a postat pe Instagram în ce stadiu și-a găsit mașina, imediat după impact.

„Ia vedeți asta! Ce credeți? A plecat șoferul. Nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate așa ceva!”, a declarat nervoasă Mira, la secțiunea de InstaStory.

Cântăreața Mira, implicată într-un alt accident rutier!

A doua zi, Mira a aflat ce s-a întâmplat cu o seară înainte, după ce proprietarul mașinii a venit la fața locului. „Șofer beat mort și mașina arată așa. Doamne ferește să dai de oameni d-astia în trafic. Mașina mea era parcată în același loc aseară. Cum a putut să intre cu spatele în mașina mea? Beat fiind, este evident cum a putut. Șoferul susține că mașina lui i-a fost furată și a fost la trei dimineața să o declare la poliție”, a povestit cântăreața.

Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat. Mira a reușit să facă rost de imaginile de pe camerele de supraveghere. Bătrânului i s-a furat mașina chiar de propriul nepot, care nu avea carnet. Se pare că și tânărul ar fi fost în stare de ebrietate atunci când a produs accidentul, iar apoi a fugit de la fața locului.

Este al doilea accident rutier din ultimul an în care Mira este implicată. În urma cu trei ani, Mira a fost implicată într-un accident rutier grav, din care scăpat miraculos în viață.

Cântăreața Mira, implicată într-un alt accident rutier!

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Mira, în direct! Ce i-a răspuns cântăreața?: „Viitoarea mea soție..”

Mihai Bendeac a fost pus față în față cu nimeni alta decât Mira, care a fost invitată în cadrul emisiunii la care actorul este jurat. S-a lăsat cu declarații de dragoste.

Citeste si: Mircea Badea nu va mai putea fi urmărit. A făcut anunțul neașteptat: "E foarte posibil să renunț la..."

Citeste si: Elena Ionescu a lămurit misterul! De ce s-a îngrășat atât de mult la Survivor România, în loc să slăbească: "Am avut..."

Citeste si: ȘOC! Ce se va întâmpla cu celebrul costum de baie purtat de la Elena Ionescu la Survivor România! ”Când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea lehamite!”

„Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a spus cântăreața Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories.

Iată că a venit momentul ca Mira și Bendeac să fie puși față în față, dar nu oricum, ci într-o ipostază mai puțin așteptată. Simpatica artistă i-a luat la roast pe jurați, dar s-a oprit în special la Mihai Bendeac. Printre replicile artistei a fost un moment în care i-a spus că producătorii i-au chemat toată familia în platou, iar replica lui Bendeac a stârnit reacții imediat.

Acesta i-a spus, referindu-se la ea, că acum au adus-o pe „viitoarea soție”. Mai mult decât atât, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar Bendeac a mers să o îmbrățișeze pe Mira la finalul momentului și a făcut un gest uluitor: a îngenunchiat în fața cântăreței, glumind că o cere în căsătorie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate