Vedete

Minodora, mărturisire neaşteptată după ce şi-a micşorat stomacul: ”Medicul...”

Minodora şi-a dorit cu ardoare o siluetă de invidiat, iar acum, după ce şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului şi a slăbit 20 de kilograme, ea recunoaşte că nu respectă întocmai recomandările făcute de medicul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Minodora, mărturisire neaşteptată după ce şi-a micşorat stomacul: ”Medicul...”

Ultimele luni au fost cu totul şi cu totul inedite pentru Minodora. A reuşit să slăbească 20 de kilograme şi nu vrea să se oprească aici. Ea mai vrea să topească vreo 5-6, însă din păcate nu respectă întocmai sfaturile date de medic.

Mai mult de atât, ea a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că operaţia de micşorare a stomacului a salvat-o de la diabet.


"Pe 1 martie fac 40 de ani, am îmbătrânit, fraţilor. După operaţia de micşorare a stomacului, am reuşit să slăbesc 20 de kilograme, masaje. Eu niciodată nu am mâncat mult cantitativ, ci ciuguleam. În loc de trei mici, mănânc unul. Nu poţi să mănânci aşa mult. Eu nu ţin exact ceea ce mi-a zis domnul doctor. Mi-a spus să mănânc trei mese principale – mi s-a spus să mănânc felul unu, doi şi desertul –, dar fără cele două gustări dintre mese. Dar nu pot să mă ţin din cauza programului. (...). Eşti la milimetru cu diabetul, iar operaţia asta m-a salvat. Adică, a fost la secundă să fac diabetul, eu mai am în familie astfel de cazuri de diabet.", a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune