Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei: „O să îşi dea seama că el a greşit faţă de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună”

Din declaraţiile cântăreţei reiese că Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei, Nanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei. "Eu mi-am şters tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău. Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală", a spus Mirabela Dauer la emisiunea Oanei Turcu.

Citeste si: Mirabela Dauer a ajuns pana la urma in SUA! Artista si-a anulat turneul chiar inainte de operatie “Nu stiu ce se intampla cu mine daca plecam in America”

Citeste si: Mirabela Dauer s-a dus manastire sa se roage pentru sanatate, dupa ce i-a fost extirpat rinichiul: „Dumnezeu a vrut sa mai traiesc!”

Citeste si: Sosia Mirabelei Dauer de la un concurs de talente s-a intalnit cu artista! Prima reactie cand a vazut-o pe cantareata

Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei: "E făcut din mine, din sufletul meu" 

Întrebată dacă a simțit nevoia să clarifice lucrurile cu fiul ei, Mirabela Dauer a spus: "Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a spus artista. (vezi cum a câştigat Mirabela Dauer 10.000 de dolari la cazinou)

fara descriere

Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei: "Nu o consider pe Mirabela mama mea" 

Până la urmă, Mirabela Dauer speră că se va împăca cu fiul ei. Ea are un fiu, pe Dan Alexandru, alintat Nanu, din căsnicia cu Traian Popovici, care a rămas cu tatăl său după divorţul părinţilor. Cântăreaţa a reuşit să isi vada fiul pentru prima dată după despărţire abia când acesta avea 12 ani. În tot acest timp, Mirabela i-a plătit pensie alimentară, însa întâlnirile dintre cei doi erau tot mai rare. "Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu niste bani”, a declara, la un moment dat, Nanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate