Miracol de Craciun! Medicii nu le-au dat sanse, dar siamezele care impart aceeasi inima au luat si in greutate! Toata lumea se roaga pentru ele

S-au nascut cu putin timp inainte de Craciun intr-un spital din Constanta. Au venit pe lume unite, aceeasi inimioara bate pentru ambele trupuri.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereCazul siamezelor care au in comun inima, ficatul si sternul a ajuns in atentia unor medici renumiti din strainatate, specializati in operatii de separare. Asta si pentru ca micutele, carora medicii nu le dadeau sanse de supravietuire, au inceput sa ia in greutate.

Cele doua micute se afla de o saptamana la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, iar medicii spun ca este cel mai grav caz de gemeni siamezi cu care s-au confruntat pana acum. Fetitele sunt intubate si tinute in viata doar de aparate. Dupa primele investigatii, doctorii nu le-au dat sanse sa supravietuiasca, insa micutele se lupta pentru viata lor. Au cu 200 de grame mai mult ca acum o saptamana. Deocamdata nu poate fi vorba de o operatie de separare. Medicii au trimis datele micutelor tuturor specialistilor care ar putea sa faca un miracol.fara descrierecaptura: Stirile Pro TV

"Ne intereseaza sa facem ce e mai bine pentru ei (n.r. bebelusi), nicioada nu stim cum vor fi lucrurile si ne vom consulata si cu altii care au experienta internationala, sa vedem ce putem sa facem cel mai bine pentru ei", a afirmat dr Catalin Carstoveanu, seful sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul Marie Curie.
Tocmai de aceea, investigatiile si evaluarile siamezelor au fost trimise unui renumit chirurg cardiovascular Alessandro Frigiola de la un centru specializat din Milano. De asemenea, doctorii de la Marie Curie spun ca vor lua legatura si cu neurochirurgul american Ben Carson care a operat de-a lungul anilor inclusiv siamezi, uniti in zona craniului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate