Miracol de Sărbători! Ce veste a primit la azil Nelu Bălăşoiu chiar înainte de Crăciun!

Îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Nelu Bălăşoiu va avea un festival

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Considerat unul dintre cei mai reprezentativi cântăreţi de muzică populară din perioada comunistă, Nelu Bălăşoiu este acum, un tip oarecare.

Artistul, originar din Slobozia, în vârstă de 70 de ani, se într-o situaţie delicată, bolnav şi singur, el este internat într-un azil din Suceava. (intră să vezi ce melodie a lansat Nelu Bălăşoiu cu fiul său)

Nelu Bălăşoiu va avea un festival folcloric al lui! ”Nu va fi uitat de noi, cei care l-am iubit şi respectat”

De aceea, Marius Baldovin, un cântăreţ din Gorj, a vrut să îi dea o mână de ajutor şi, după câteva investiţii finaciare şi apelare la relaţii, a reuşit să îl facă pe Nelu Bălăşoiu fericit! Va avea un festival folcloric al lui, iar vestea i-a dat-o cu puţin timp înainte de Crăciun!

”Nelu Balăşoiu face parte din istoria muzicii populare şi nu va fi uitat de noi, cei care l-am iubit şi respectat, niciodată.

Am văzut la televizor cum suferă, cum copiii l-au părăsit şi l-au abandonat într-un azil din Suceava. E păcat, acest artist umplea sălile de spectacole în trecut, era apreciat de oameni şi de foarte mulţi colegi de breaslă. E păcat că legendele sunt date uitării. De aceea, am pus totul la punct şi, în luna februarie, chiar în oraşul în care stă acum, voi organiza un festival folcloric în cinstea lui, care îi va purta numele”, a spus Baldovin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Silvana Riciu, daramata dupa ce l-a vizitat pe Nelu Balasoiu, fostul sot al Mariei Cornescu! “Merge tinandu-se de pereti, cade, e lovit, e bolnav si singur. Plang incontinuu”...

Artistul Nelu Balasoiu e la dieta de ingrasare! Cat de bine s-a adaptat cantaretul grav bolnav la azilul din Suceava! I s-a schimbat viata radical! Exclusiv!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai! N-a avut nicio rușine. Ce i-a zis în direct? E incredibil

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies