Miracol într-o familie de pitici! Al doilea copil s-a născut "uriaș"!

O familie de pitici a avut parte de cea mai mare surpriză la maternitate.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Alyssa Biddle și soțul ei Jonathon Tripp suferă de tipuri diferite de nanism. Ea măsoar 1.35 înălțime, iar el 1,47, astfel încât, nu a fost nicio surpriză în clipa în care a venit pe lume primul lor copil.
Fetița lor, Sienna, a moștenit gena părinților și a fost și ea diagnosticată cu nanism.

Sienna şi mama ei Alyssa suferă de acondroplazie, o formă de nanism şi este puţin probabil ca fetiţa să depăşească înălţimea de 1,35 metri.

Totuși, la cea de-a doua sarcină, au avut parte de o adevărată surpriză.
Alyssa și Jonathon au aflat că viitoarea lor fetiță nu a moștenit gena defectă și se va naște în dimensiuni normale.

Citeste si: Adevărul despre băiețelul cu nanism care a impresionat internetul și a primit ajutorul oamenilor: "A mințit! Are de fapt 18 ani"

 

”Ne-au spus doctorii că şansele de a aduce pe lume un copil normal sunt extrem de mici, ceva de genul: 1 la o sută de milioane. Dar iată că miracolul s-a întâmplat”, a declarat cu lacrimi în ochi Alyssa.
În prezent, Sienna are 3 ani, iar sora ei mai mică Bonnie are 22 de luni. Cele două fetițe măsoară aceeași înălțime, în ciuda diferenței de vârstă.

”O să avem şi noi un ajutor la înălţime atunci când îmbătrânim”, au declarat pentru Daily Mail piticii Alyssa şi Jonathan, din Victoria, Australia.

Citeste si: El e românul din Germania care și-a ucis soția cu 18 lovituri de cuțit, scos din minți că femeia l-a înșelat și că l-a numit „pitic urât cu care s-a căsătorit din milă“! FOTO

 

”Atât eu, cât şi Jonathon am crescut în familii de pitici şi ne resemnaserăm că vom avea şi noi copii pitici. Însă rugăciunile ne-au fost ascultate şi iată că am avut parte de miracolul numit Bonnie”, a mai adăugat Alyssa, potrivit click.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate