Miracolul din familia lui Tavi Colen! Sora lui a adus pe lume un copil dupa ce s-a chinuit 20 de ani sa ramana insarcinata

Ieri, Tavi Colen si-a pierdut tatal, dupa ce barbatul s-a luptat ani de zile cu o afectiune puternica la inima. “A fost cel mai greu moment din viata mea, e foarte dificil sa vorbesc despre parintele meu la trecut”, a spus cantaretul pentru WOWbiz.ro!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereTotusi, dincolo de tragedia care s-a abatut peste familia artistului, exista insa si o bucurie care i-a marcat batranului ultima perioada din viata.(citeste numai aici ce blestem s-a abatut peste cantaret de Sarbatori)

“Sora mea, la 44 de ani, a devenit in 2016, mama unei fetite superbe. A fost o minune Dumnezeiasca, in conditiile in care timp de 20 de ani s-a chinuit sa aduca pe lume un copil. Tatal meu a fost atat de fericit cand si-a vazut nepoata, parca i-a mai alinat durerile pe care le avea zi si noapte. Ba chiar ne-a spus, atunci, de parca isi prevedea sfarsitul, ca totul se intampla cu un scop in lumea asta. Unul se naste si altul se duce…Nici acum, nu imi pot scoate din minte cuvintele astea”, a povestit Colen.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate