Mircea Albulescu a fost externat! "Nu ma duc acasa"

Actorul in varsta de 80 de ani a parasit ieri Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara unde a fost operat pe cord.

Distribuie pe:

fara descriereMircea Albulescu a fost transportat la Bucuresti si va sta o perioada la un centru de recuperare din Capitala.

"Nu mă duc acasă, mă duc la spital, mă duc la un spital plin de fete frumoase, de băieţi deştepţi, plin de doctori, care toţi îmi vor spune 'stai cuminte, stai cuminte, totul o să fie bine'. O să fie bine până când? Până joi, bineînţeles. Bine că a trecut o perioadă, nu a fost uşor, nu a fost frumoasă, nu am fost nici devreme acasă. Neapărat să fim cu toţii sănătoşi, neapărat cu toţii să venim la teatru, neapărat cu toţii să citim, să ascultăm, să privim gesturile artistice. E un balsam bun pentru sufletul fiecăruia dintre noi”, a declarat Mircea Albulescu.

fara descriere"Totul a fost foarte bine din punct de vedere medical şi clinic, dar e foarte slăbit. Vom merge la un centru de recuperare cardio şi sper ca în două-trei săptămâni să fie pe picioare. Este în regulă pentru un zbor cu avionul, şi profesorul Gaşpar (Marian Gaşpar, medicul care l-a operat pe actor – n.r.) a spus că e în regulă, deci putem zbura liniştiţi. Stă bine şi fizic, şi psihic”, a spus fiul actorului, Matei Albulescu.

sursa foto: VIPTim

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate