Mircea Anca, despre divortul lui Serban Ionescu: "Cred ca el, in marinimia lui, a vrut sa o elibereze pe Magda de o povara"

Mircea Anca este de parere ca Serban Ionescu nu a pierdut lupta cu viata, ci a plecat in ceruri pentru a ne colinda de acolo pe toti.##VIDEO3572##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Serban nu a pierdut lupta cu viata pentru ca este un hoinar, a fost un risipitor de praf de stele pe pamant si si-a dat seama ca trebuie sa isi mai umple uncea cu praf. S-a dus sa se infrupte putin si din eternitatea recunoasterii spiritului si a artistului care a fost. Un popor il iubeste pentru ca a risipit iubire pe unde a fost. Serban a fost demn si si-a asumat toate faptele pe care le-a facut. El a plecat sa ne colinde de acolo (n.r. din cer) pentru ca se apropie vremea colindelor, a plecat asa cum a trait: in demnitate", a marturisit Anca pentru Drept la tinta.
fara descriere

Actorul este de parere ca divortul dintre Serban si Magda a fost initiat de raposatul actor deoarece ar fi dorit sa o elibereze pe sotia lui de povara de a avea grija de un om bolnav care este ca o piedica pentru ea.

##VIDEO3587##

"Boala te schimba, te modifica. Sunt momente cand ii vezi pe cei din jurul tau si te superi ca ii superi pe ei si atunci lucrurile se deformeaza usor in perceptia celui care e in cauza si isi poarta lupta lui ca trebuie sa ii oblige la supriciu si pe ceilalti din jurul lui. Eu am avut niste discutii cu Serban inainte de a pleca eu (n.r. in strainatate la tratament) din care nu m-as fi gandit niciodata ca se va ajunge la acest divort, dar cred ca Serban, in marinimia lui, a vrut sa o elibereze pe Magda de o povara stiind ca oricum Carol este acolo si ii poarta numele. Este extraordinar sa invatam sa iertam, sa nu judecam, nu stim care este adevarul pana nu trecem prin ce au trecut ei. Trebuie sa incercam sa iertam, sa regratam, dar sa nu judecam. Cine se stie fara vina?", a mai spus actorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate