Mircea Badea, ”furat de arbitri”? Teoria incredibilă lansată pe internet după meciul de 5 secunde cu Teodor Emi

Există oameni, ce-i drept puțini, care contestă victoria lui Teodor Emi în fața lui Mircea Badea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Revanșa lui Mircea Badea în fața lui Teodor Emi a durat doar câteva secunde și s-a încheiat prost pentru vedetă. Un prilej foarte bun pentru cei care nu-l au la inimă pe prezentator să lanseze sute de glume la adresa lui.

 

Ieri, în mediul online, a apărut însă o nouă variantă care și-a găsit imediat câțiva adepți (nu foarte mulți). Totul a plecat de la un internaut care susține că a studiat cu mare atenție cele câteva secunde de luptă și crede că există posibilitatea ca prima lovitură pe care Badea o recepționează (low-kick), plasat pe coapsa interioară, să-l fi atins pe prezentator în zona organelor genitale. Așa s-ar explica și mișcarea pe care Mircea o are instinctiv – aceea de a-și trage bazinul înapoi și de a-și apleca capul. De aici a fost simplu pentru Emi, care i-a spart garda adversarului său cu o directă, după care a atacat cu un genunchi în bărbie, iar Badea s-a prăbușit.

fara descriere

”Nu există în nici un sport de contact lovitura asta”, spune cel care a lansat teoria. Iar dacă este adevărat, meciul trebuia întrerupt imediat.

De ce nu a reclamat Badea ulterior o lovitură nepermisă? Tot internautul respectiv răspunde: ”Este posibil ca din cauza loviturii la cap, acesta să nu-și mai amintească”.

Ieri, Mircea Badea a avut o nouă reacție pe contul lui de socializare prin care îi ia apărarea organizatorului luptei, despre care spune că nu are ce să-i reproșeze.

Mircea Badea: ”Terminați cu istericalele”

”Băi nene, mai terminați cu istericalele și băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut ok și n-am nimic să le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenționam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație. Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am viză medicală rezultată în urma unui control detaliat.

fara descriere

S-a întâmplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiție bine organizată. Și cu asta, basta. Organizatorul și domnul Cristian Iordache și-au respectat toate înțelegerile luate de comun acord. Lăsați-i în pace!

Citeste si: Prima reacție a familiei lui Mircea Badea după bătaia încasată de prezentator! Tatăl vedetei a reacționat: ”V-ați fi refugiat din prima secundă la raionul de scutece!”

Citeste si: Interviu exclusiv cu Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea în 5 secunde! ”Sper că și-a învățat lecția” VIDEO

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Iar eu personal nu dau doi bani găuriți pe ”grija” sau ”îngrijorarea” isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbați, hienelor”, a scris Mircea Badea pe contul lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate