Vedete

Mircea Badea îl atacă dur pe Smiley! Ce mesaj a transmis pe pagina lui

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
După ce în presă au apărut informaţii conform cărora Smiley ar fi avut datorii uriaşe la statul român, cântăreţul a reacţionat. Prin intermediul avocatului său, a transmis că sumele despre care s-a scris erau din anul 2015 şi că au fost achitate. 
 
Şi Mircea Badea a cititi pe intenet că Smiley ar fi avut daorii şi a trasnmis un mesaj dur. „Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioşi, sunt fan!”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook. 
 
 
„Pentru corecta informare a publicului in urma aparitiei in mass media a unui document intern din 08.01.2019, apartinand ANAF, din care reiese ca Dl. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut publicului cu numele de ,,Smiley’’ ar datora statului roman suma de 168.000 de lei, dorim sa facem urmatoarele precizari :
 
 Situatia la care se refera documentul intern al ANAF a avut loc in primavara anului 2015, cand in urma unei verificari facuta de ANAF, s-a constatat ca Andrei Tiberiu Maria ar fi trebuit sa colecteze TVA cu un an mai devreme decat a facut-o. Acest incident s-a datorat unor neclaritati in legislatia fiscala de la acea vreme si a opiniilor diferite pe acest subiect, dar in niciuncaz din dorinta de a se sustrage de la plata taxelor, situatia fiind solutionata tot in anul 2015.
 
La aceasta data, 10.01.2019, Dl. Andrei Tiberiu Maria NU datoreaza statului roman sume de bani, el avand achitate toate obligatiile fiscale catre bugetul de stat. Mentionam ca pana in prezent ANAF nu i-a comunicat niciun document Dlui. Andrei Tiberiu Maria, din care sa rezulte ca ar datora sume de bani bugetului de stat.
 
Pentru corecta informare a publicului Dumneavostra, apreciem ca s-ar impune publicarea acestui  punct de vedere, care ar clarifica faptul ca situatia prezentata in documentul citat nu este de actualitate, fiind un incident intamplat si solutionat in anul 2015.
 
Cu consideratie,
 
Avocat Liliana Stoian, reprezentant conventional al Dlui. Andrei Tiberiu Maria”, a trasnmis avocatul lui Smiley printr-un comunicat. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol