Mircea Badea isi bate joc de Andreea Marin: "Mai nou interesata de dezvoltare personala, evident ca dezvoltarea pe orizontala i-a iesit perfect"

Mircea Badea nu se poate abtine sa nu vorbeasca urat la adresa "Zanei" Andreea Marin.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereRecent, prezentatorul emisiunii "In gura presei", a vorbit despre "alegerea" Andreei Marin de a participa la lansarea unei carti de dezvoltare personala.

"Va asteptam cu drag maine pe voi, cei pasionati de dezvoltarea personala si de coaching, la lansarea cartii incredibile care produce schimbarea in bine in noi la orice varsta. Cartea e scrisa de oaspetele special din Canada, Betska K-Burr. Am onoarea sa o am drept mentor si life-coach in aceasta perioada plina din viata mea, cand am ales sa ma intorc la scoala, invat cu pasiune si aflu lucruri noi si profunde despre mine insami si lumea in care traiesc. La aproape 40 de ani, ceea ce citesc, ascult, experimentez ma face sa ma simt mai tanara ca oricand si sa gasesc solutii altadata nebanuite. Fii curios si dornic sa cunosti, poti si tu!, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

fara descriere kalooga_36441" Vad ca Andreea Marin e mai nou interesata de coaching si dezvoltare personala :))))) evident ca dezvoltarea pe orizontala i-a iesit perfect
P.S. Coaching-ul are legatura cu preocuparea de a cumpara canapele?
P.S.2 Foarte tari oamenii care au inventat harneli ca sa-i vamuiasca pe prosti. Scanteia divina in coaching rulz
!", a reacţionat Badea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate