Mircea Badea, oprit în trafic de poliţişti. Reacţia plină de umor a prezentatorului: “A venit unul, săracul, și tremura rău”

Mircea Badea nu a scăpat de filtrul poliţiştilor care cer actele tuturor celor care ies din casă în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

În contextul pandemiei de coronavirus autorităţile au decis că nimeni nu mai are voie să iasă din casă, decât pe baza unui act care să dovedească că mergi la serviciu sau la cumpărături. Astfel, Bucureştiul s-a umplut de filtre de poliţie care opresc toţi şoferii şi pietonii şi le cer actele necesare ieşirii din case. Printre cei opriţi de poliţie se numără şi Mircea Badea care s-a amuzat teribil de situaţie. 

Citeste si: Mircea Badea nu dă nicio șansă României să distrugă virusul COVID-19

Reacţia lui Mircea Badea după ce a fost oprit în trafic de poliţişti

Mircea Badea a fost oprit în trafic de poliţiştii care controlau actele tuturor celor care se aflau pe străzi.

Citeste si: Prima reacție a lui Mircea Badea, după ce a aflat că este anchetat penal: „Îmi vine foarte rău să...”

fara descriere

Prezentatorul tv a povestit în cadrul emisiunii sale cum a fost oprit în trafic de poliţişti. În stilul său caracteristic, Mircea Badea a povestit că l-a amuzat teribil controlul poliţistului, mai ales că vremea de afară nu era favorabilă şi poliţistul nu părea foarte încântat de situaţia în care se afla.

Citeste si: Cum arata Gabi Cristea in urma cu 20 de ani pe vremea cand prezenta o emisiune matinala! Vedeta avea parul scurt si un look total diferit fata de cel de azi

fara descriere

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin. E bine așa, mi-a zis el, săracul și el speriat. Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul așa, poooc! Se uită cu lanterna! Buletin aveți? Pun alea, scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice: e în regulă!” a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate