Mircea Badea si Oreste au batut ANAF-ul in instanta! Cei doi fosti prieteni trebuie insa sa faca in continuare front comun sa scape de problemele cu fiscul | EXCLUSIV

Mircea Badea si Oreste Teodorescu trebuie sa faca echipa pentru a scapa definitiv de o datorie pe care firma pe care o detineau impreuna o are la stat.

Autor: Radu Constantin

Mircea Badea si Oreste Teodorescu s-au transformat din buni prieteni in dusmani inversunati, insa trebuie in continuare sa lucreze impreuna pentru un scop comun. Cei doi au fost dati in judecata de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti/ Administratia Finantelor Publice sector 3 dupa ce anul trecut, firma lor MB&O Production a fost radiata cu datorii la fisc.

Cei doi au reusit sa bata ANAF-ul in instanta la Tribunalul Bucuresti, in urma unei hotarari a judecatorilor data anul acesta, in luna septembrie, insa reprezentantii Statului au facut apel in urma cu o luna. Sunt insa sanse mici ca acesta sa fie admis, in conditiile in care apelul ar fi trebuit formulat pana cel tarziu la 1 octombrie.

Mircea si Oreste erau asociati la firma pe care au inchis-o, insa conform legii, daca aceasta a ramas cu datorii, Statul se poate indrepta importiva lor cu „atragerea raspunderii pentru intrarea in insolventa”.

ANAF-ul ar fi trebuit insa sa demonstreze ca patronii au actionat cu rea-credinta atunci cand au lichidat firma si au lasat-o cu datorii, ceea ce nu s-a intamplat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies