Mircea Badea, un nou scandal cu polițiștii: „Ați ieșit din tură de la domnul Pian?”

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul direct de a spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care ajunge des să intre în diverse conflicte.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul direct de a spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care ajunge des să intre în diverse conflicte.

Prezentaatorul tv a povestit în cadrul emisiunii sale despre un nou episod care i-a avut în centrul acțiunii pe producătorul emisiunii sale și un agent de poliție. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit în trafic pentru un control de rutină, iar reacția lui l-a lăsat mască pe polițist.

Citeste si: 4 lucruri pe care Selly vrea să le schimbe la sistemul de Învățământ! Ce părere ai despre ele?

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Mircea Badea, replică acidă la adresa Poliției Române, după desfășurarea de forțe de la înmormântarea lui Emi Pian

Călin, colegul lui Mircea Badea, a fost deranjat de faptul că polișistul nu purta mască de protecție. Astfel, prezentatorul i-a sugerat colegului său să-l întrebe „dacă a ieșit din tură de la domnul Pian”, aluzie la acțiunea poliției de la priveghiul și înmormântarea lui Emi Pian.

Citeste si: Fostul cumnat al lui Florin Salam, dezvăluiri șocante despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi iau leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: „Domle, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”. Dar… mă rog… miliaţianul ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus? Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspune pentru că „nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber”, a spus Mircea Badea.

Citeste si: Motivul pentru care Carmen Brumă se dă cu ruj atunci când iese la alergat! „Nu e un gest de cochetărie feminină...”

Colegul lui Mircea Badea a povestit că i-a spus polițistului că lucrează alături de Mircea Badea, moment în care omul nu a mai avut nimic de reproșat la adresa lui.

„Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”. Iar Călin zice: „Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”. E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a mai zis Mircea Badea, despre pățania colegului său.

Galerie foto 
Citește și:

Jador, mărturisire șocantă din perioada în care era la Puterea dragostei! Ce a putut să fure din Turcia: „Era 800 sau 8000 de euro!”

Antonia, gest impresionant de iubire pentru Alex Velea! Unde și-a tatuat chipul iubitului ei

Concurenta cu cei mai frumoși sâni de la iUmor s-a dezbrăcat pentru copiii bolnavi de cancer! Lolrelai, campanie umanitară inedită și controversată

Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă Mona de mână, după ce a plecat de la Puterea dragostei

Iancu sare la gâtul lui Jador! Ce spune despre manelist după ce a fost refuzat la un concurs culinar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies