Mircea Badea, un nou scandal cu polițiștii: „Ați ieșit din tură de la domnul Pian?”

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul direct de a spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care ajunge des să intre în diverse conflicte.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul direct de a spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care ajunge des să intre în diverse conflicte.

Prezentaatorul tv a povestit în cadrul emisiunii sale despre un nou episod care i-a avut în centrul acțiunii pe producătorul emisiunii sale și un agent de poliție. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit în trafic pentru un control de rutină, iar reacția lui l-a lăsat mască pe polițist.

Citeste si: 4 lucruri pe care Selly vrea să le schimbe la sistemul de Învățământ! Ce părere ai despre ele?

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Mircea Badea, replică acidă la adresa Poliției Române, după desfășurarea de forțe de la înmormântarea lui Emi Pian

Călin, colegul lui Mircea Badea, a fost deranjat de faptul că polișistul nu purta mască de protecție. Astfel, prezentatorul i-a sugerat colegului său să-l întrebe „dacă a ieșit din tură de la domnul Pian”, aluzie la acțiunea poliției de la priveghiul și înmormântarea lui Emi Pian.

Citeste si: Fostul cumnat al lui Florin Salam, dezvăluiri șocante despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi iau leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: „Domle, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”. Dar… mă rog… miliaţianul ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus? Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspune pentru că „nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber”, a spus Mircea Badea.

Citeste si: Motivul pentru care Carmen Brumă se dă cu ruj atunci când iese la alergat! „Nu e un gest de cochetărie feminină...”

Colegul lui Mircea Badea a povestit că i-a spus polițistului că lucrează alături de Mircea Badea, moment în care omul nu a mai avut nimic de reproșat la adresa lui.

„Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”. Iar Călin zice: „Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”. E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a mai zis Mircea Badea, despre pățania colegului său.

Galerie foto 
Citește și:

Ioana Filimon, dezvăluiri neștiute din fosta relație. Vedeta a fost bătută și înșelată: ”Eu nu am reacționat...”

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 1 octombrie - Prima parte - Andreea primește o lovitură dură din partea iubitului ei. El a vrut să fie cu altă fată din casă

Rafaela de la Puterea Dragostei, protagonista unui episod violent. ”Războinica” de la Exatlon, snopită în bătaie de fostul iubit

Dani Mocanu tună și fulgeră după ce a fost „deranjat” de dușmani. Manelistul amenință mai mulți artiști cu filmări compromițătoare: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies