Mircea Badea vorbeste despre plecarea de la Antena 3: "M-am saturat!"

Vestea ca Mircea Badea ar pleca de la Antena 3 a starnit valva in toata media.

Distribuie pe:

fara descriereEl a tinut sa clarifice aceste zvonuri si sa marturiseasca ce se va intampla de fapt cu cariera lui in televiziune.

"Eu vorbesc limba romana, am pretentia ca vorbesc limba romana destul de bine si, de obicei, imi exprim ideile destul de bine. Ideea era ca eu m-am saturat sa ma tot lupt cu diversi. Pe vremea lui Constantinescu m-am luptat cu administratia respectiva, pe vremea lui Nastase m-am luptat cu a lui Nastase, pe vremea lui Basescu m-am luptat cu Basescu. Am obosit si eu si nici nu mai vad de ce sa fac asta",
a declarat Mircea Badea.

"E un moment acum. Imi este si foarte scarba vazand propaganda lui Iohannis. Nu mai pot sa o iau de la capat si atunci ma gandesc ca se pot face alte lucruri in televiziune. Nu inseamna ca plec de la Antena 3. Nu despre asta e vorba, dar se pot face altfel de emisiuni. Nu trebuie sa ma mai iau de gat cu nimeni. Am obosit si m-am saturat. Pot sa fac o gramada de altfel de emisiuni de televiziune", a continuat Badea conform ziare.com.

El a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre plecarea de la Antena 3, asa cum s-ar fi grabit unele voci sa anunte.

"Nu am vorbit despre plecarea de la o televiziune, ci despre renuntarea probabila la un anumit gen de a face emisiuni care mi-a fost mie propriu in ultimii ani. Prea multi", a punctat Mircea Badea.

Mai mult, el a sustinut ca in urma discutiilor pe care le-a avut cu Mihai Gadea si el ar simti aceleasi lucruri.

"Parerea mea, din ce am vorbit cu Mihai Gadea, este ca si el s-a saturat, nu pot sa vorbesc eu in numele lui, dar din dialogurile pe care le-am avut... si el s-a saturat",
a adaugat Mircea Badea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate