Mircea Geoana ramane fara casa de la stat! Vezi cum arata vila pentru care plateste 3.200 euro pe luna

Mircea Geoana risca sa fie evacuat din casa in care locuieste de peste 10 ani. Este vorba despre o casa de la RAPPS pe care acesta o ocupa de cand a fost ministru de externe in Guvernul Nastase.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereNu este prima data cand Mircea Goana este amenintat cu evacuarea. La inceputul anului trecut, Guvernul a pus pe lista imobilelor RAPPS ce pot fi vandute si casa in care locuieste Geoana. Politicianul,  care nu mai ocupase nici o functie publica de ceva timp, a spus atunci ca va parasi casa din Dobobanti. “O sa plec atat de repede ca nici nu va dati seama”, spunea Geoana.

A trecut insa de atunci mai bine de un an, iar conform Romania TV, politicianul abia exclus din PSD, risca sa ramana fara vila sa luxoasa. Se pare ca lui Geoana i s-a pus in vedere acum ca are la dispozitie 60 de zile sa paraseasca locuinta.fara descriereVila din Dorobanti in care familia Geoana sta cu chirie la RAPPS

Vila din Dorobanti in care locuieste familia Geoana este una somptuoasa, dar si chiria platita la RAPPS pentru ea este pe masura: 3.200 de euro pe luna, dupa cum sustine chiar politicianul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate