Paparazzi

Mircea Lucescu, surpriză mare în faţa casei din Bucureşti! Vezi cu cine s-a întâlnit celebrul antrenor VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, s-a relaxat pentru câteva zile în România.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Mircea Lucescu, surpriză mare în faţa casei din Bucureşti! Vezi cu cine s-a întâlnit celebrul antrenor VIDEO EXCLUSIVicon photo

Marele antrenor Mircea Lucescu (73 de ani) este căsătorit cu Neli de 50 de ani, cei doi fiind părinţii lui Răzvan Lucescu, actualul tehnician al lui PAOK Salonic. În prezent antrenorul naţionalei Turciei, ”Il Luce” s-ar putea să părăsească în curând banca ”ienicerilor”, fiind foarte contestat de presă şi de suporteri din cauza lipsei de rezultate.

Până atunci, însă, Lucescu a dat o fugă acasă, în Bucureşti, împreună cu soţia, pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi în timp ce se întorceau de la o plimbare în parc, chiar înainte să intre în curtea casei familiei din Capitală. Spre surpriza lui Mircea Lucescu, înainte să deschidă poarta, tehnicianul a fost interceptat de un vechi prieten, cu care a discutat preţ de câteva minute, depănând amintiri. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune