Mircea N.Stoian, declarații incredibile despre celebrul pumn aplicat de Prodanca lui Alexa! ”A dat ca la golani! Direct! Îl lovește ca în bătăile de stradă”

Mircea N Stoian a analizat din punct de vedere al comunicării non-verbale lovitura aplicată de Anamaria Prodan în plină figură lui Dan Alexa

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Pumnul aplicat în plină figură de Anamaria Prodan lui Dan Alexa a dus la o serie de comentarii în lumea sportului, dar și a showbiz-ului românesc. S-a vorbit mult despre felul în care impresara a acționat la nervi și, în ciuda declarațiilor ei ulterioare, în care și-a explicat gestul, oamenii au interpretat în fel și chip!

De aceea, am cerut și noi sfatul unui specialist în comunicare non-verbală, Mircea N.Stoian, cel care, în urma analizării întregului film, a făcut lumină în întreaga situație.

”Meseria asta de impresar nu este una foarte ușoară, mai ales când ești femeie. Faptul că l-a pocnit pe Alexa, paradoxal, este un lucru bun pentru Prodanca”, avea să spună specialistul.

Citeste si: HOROSCOP pentru anul 2023. Pentru nativii unei zodii, anul 2023 ar putea începe cu cheltuieli!- kfetele.ro

Citeste si: Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pentru sotia lui Nosfe. Nici nu se poate descrie în cuvinte durerea Mădălinei. O lume întreaga a lăcrimat când a văzut asta- bzi.ro

Citeste si: Cazul Sorina. Micuța de 8 ani a acceptat să plece în America! Asistenții maternali: ”Nu se întreabă cu cuţitul”

Citeste si: Preot, atacat de o femeie în timpul slujbei! „Femeile grase nu ajung în Rai!” spusese el înainte

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Mircea N. Stoian a făcut mărturisiri șoc despre Anamaria Prodan! ”E ste o femeie foarte dură sub aparența de femeie frumoasă și fragilă”  

Mircea N. Stoian a vorbit și despre poziția defensivă a celui care a încasat pumnul.  ”Antrenorul Astrei are o poziție de apărare, de om care nu are nimic de pierdut, este deschis, cu garda jos. La început, și Ana este în aceeași poziție, cu mâinile paralel pe corp, ceea ce înseamnă că nu se certau inițial, cuvintele spuse nu aveau o evoluție spre violență. Reacția Prodancei vine la un moment dat, când, după ce îi spune ceva, îl pocnește fără niciun fel de jenă. Gestul este unul de stradă. Să recunoaștem, Anamaria este o femeie foarte dură sub aparența de femeie frumoasă și fragilă. Este dură și cu foarte multă personalitate.

După ce l-a lovit pe Alexa, a adoptat o poziție defensivă, așteptându-se la o reacție din partea lui, reacție pe care nu o primește! Gestul lui este de așteptat, în condițiile în care el este evident că ar fi vrut să părăsească discuția înainte de incident”, a explicat bărbatul.

Mircea N. Stoian a făcut mărturisiri șoc despre Anamaria Prodan și despre modul în care Alexa a venit la ea ca un...subordonat! ”Poziția lui Dan de dinainte de momentul pumnului este următoarea. El vine la raport în fața Anei, fiindcă dacă o să ne uităm atent, umerii lui sunt lăsați. Omul apare cu capul plecat. Ea însă este în poziție de drepți, și dacă o să fim atenți, înainte de atac, are o ușoară îndreptare a capului spre dreapta. Atenție. De fiecare dată, când este un atac, indiferent că este unul verbal sau fizic, este precedat de o mișcare a capului. Abia pe urmă, Prodancei îi pleacă pumnul ca la golani, direct, îl lovește ca în bătăile de stradă. Dă frumos, nu știu dacă a făcut box cu cineva Ana, dar nu pot decât să o felicit pentru că are curajul să dea într-un bărbat care-i cu un cap mai înalt decât ea. Este clar că îl domină și îl domină mental”, a conchis Stoian pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Accident cumplit pe DN! Un tânăr de 25 de ani a murit! Imagini șocante

Cumplit! O femeie din Vaslui a murit, după ce a primit un apel! Când a auzit vocea, s-a îngrozit

Etnobotanicele lovesc din nou! Un copil de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital

Previziuni neașteptate pentru anul 2023. Zodiile câștigătoare ale anului ce vine

Doliu imens în televiziune! S-a prăbușit în timpul unui live

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Trucul pe care puțini îl cunosc. Gustul mâncărurilor se schimbă total

De ce l-a bătut Anamaria Prodan pe Dan Alexa: ”Ne-am certat!” Ce i-a spus antrenorul imediat după lovitura primită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies