Mircea Nebunu către Florin Salam: ”Îți dă tata o palmă de te învârte invers”! Înregistrarea ”Pierdută” care explică ruptura dintre manelist și liderul sportivilor din sectorul 4

Florin Salam și Mircea Nebunu s-au certat în urmă cu un an dar până acum nu prea s-a știut care a fost motivul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florin Salam și Mircea Nebunu


In articol:

Florin Salam a ajuns să fie șantajat de clanul Duduienilor după ce a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu’, liderul grupării sportivilor din sectorul 4. Cei doi au fost buni prieteni iar Mircea i-a fost și impresar lui Salam până anul trecut, când, relațiile dintre cei doi s-au răcit brusc.

Mircea Nebunu i-a reproșat lui Florin Salam că nu i-a contrazis pe cei care au spus că el i-a luat banii

Recent, în mediul online a apărut un filmuleț în care Mircea Nebunu’ explică motivele pentru care nu mai vrea să audă de Florin Salam. Conform acestuia, Salam a făcut două live-uri în care l-a pus într-o lumină prastă: unul în care l-a atacat pe finul lui, Leo de la Kuweit și celălalt în care spune că nu are ”frați” ci doar cunoștințe.

Live-ul lui Mircea Nebunu este înregistrat exact acum un an, în momentul în care Florin Salam se afla la Viena pentru a se trata la o clinică pentru o problemă la gât. La doar o zi după live-ul lui Mircea Nebunu’, Florin a postat pe contul lui de socializare o fotografie în care îl pupă pe obraz pe Emi Pian, semn că a renunțat la protecția sportivilor și a trecut în tabăra Duduienilor.

Citeste si: Seif și Denom Duduianu i-au salvat viața lui Salam! Drept recunoștință, manelistul i-a băgat la închisoare! Acum 3 ani, un interlop a sărit cu toporul la manelist iar clanul Duduianu a intervenit pentru el

Citeste si: EXCLUSIV! Guță și Salam, tâlhăriți de clanul Duduianu. Informații șoc

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Un lider din Clanul Sportivilor, injunghiat in inima! "A scos un briceag si l-a taiat!"

”Dați distribuire să audă Florin, lăutarul ăla... Florin... Pește... Băi Florine, lăutare, dacă tu n-ai prieteni sau frați... tu ești un lăutar, nu ne trebuie nouă să avem frați lăutari. Ai înțeles, Florine? Tu ești un lăutar care te-am băgat eu prea mult în seamă, e a doua oară care faci greșeli.

Mie, ai venit și mi-ai cântat pe bani, nu ai cântat niciodată la familia mea fără bani. Noi te-am făcut mare pe tine, ești un lăutar, atât vreau să-ți transmit. Eu am făcut greșeala că am venit atunci la tine, că m-ai rugat să te ajut. Te-am ajutat de fiecare dată și cu frate-său lui Marcel Kalu și cu, știi tu, cu toată lumea... De câte ori te plângeaiu: ”ajută-mă, ajută-mă”.

Mircea Nebunu: ”Ești doar un lăutar”

Eu n-am luat nici un ban de la tine niciodată, din contră, eu te-am ajutat pe tine de atâtea ori, a vorbit lumea la Cancan, la astea, n-ai ieșit o dată să mă aperi pe mine. Când spunea lumea că iau bani de la tine și alea, trebuia să ieși, că ai copii și te-am ajutat întotdeauna. Și de la înmormântarea lui Fănuța până în zielele de astăzi și până erai tu un lăutar necunoscut, te-am băgat să mănânci o ciorbă. Trebuia să ieși: dom’le, nu mi-a luat banii. Din contră, eu cu familia mea ți-am dat o grămadă de bani la toate cântările, te-am dus peste tot să cânți și te-am făcut mare.

Florin Salam

El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii... Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten... E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa... Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (...)

Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, a spus Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nunta anului în ”Clanul Sportivilor”! Fratele lui Mircea Nebunu' și-a dus iubita la altar

Abi Talent a rămas fără iubită! ”E mai sexy decât Ruby și mai naturală decât Antonia”! Cum arată bruneta?

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Speriat de Corduneanu, Abi Talent ”o dă la pace” cu Alex Velea! Ce a spus azi ”Regele României” despre soțul Antoniei?

MIrcea Nebunu', liderul clanului Sportivilor, intervine în scandalul dintre Abi și Alex Velea: ”Să șteargă ce a vorbit! Nu mai e respect în România”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies