Mircea Nebunu', ironizat din nou de ”americanul” Alex! ”Mircică, viața mea...”

”Americanul” care era să transforme Bucureștiul într-un teatru de război între Sportivi și Cămătari încă nu s-a potolit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alex S., românul din America, l-a luat din nou la țintă pe Mircea nebunu, unul dintre cei mai respectați interlopi din Capitală. Inițial, ”americanul” îl jignise în fel și chip pe Mircea însă a șters toate ”live”-urile când prietenii ”sporitivi” ai acestuia au început să prolifereze amenințări către Nuțu Cămătaru, pe motiv că acesta ar fi cel care l-a pus pe Alex să bage zîzanie între clanuri.

Când lucrurile păreau să se mai fi calmat, Alex S. a postat un nou video în care îl ironizează pe Mircea Nebunu’, pe motiv că acesta ar fi primit interzis într-un cunoscut local de manele din Capitală.

fara descriere

”Îi mulțumesc prietenului meu, Mircea Nebunu că m-a invitat în seara asta la M.M. (un cunoscut club de manele din București), îmi pare rău că n-am putut să-i onorez invitația. N-a putut să-și ia masă, probabil că erau ocupate toate... Mircică, băi viața mea, să mă ierți tu, știu că nu mai erau mese... eu știu, viața mea, că tu ești și ”ciumec”, tu faci fapte, nu așa, inviți lumea pe terenul de lupte...

Citeste si: În plin scandal cu sportivii, Nuțu Cămătaru a plecat din București! Tata Nuțu e în vacanță

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei a aratat tututor ce a gasit pe parbriz, de la o admiratoare! Femeile sunt innebunite dupa el si ar face orice

Citeste si: Ea este cea mai sexy candidată la alegerile europarlamentare! Bianca încinge internetul cu fotografiile ei

Băi prietenii mei de la M.M., știu că nu mai sunt mese pentru prietenul meu, Mircea Nebunu, vă rog, fac un apel, să-i faceți o masă în baie, undeva...”, a spus Alex într-un live pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate