Mircea Radu, primele declaraţii după ce s-a spus că şi-a dat demisia! A făcut anunţul în urmă cu puţin timp

La scurt timp după ce au apărut informaţii conform cărora Mircea Radu şi-ar fi dat demisia de la postul public de televiziune, acesta a reacţionat.

Autor: T.S.
După ce s-a spus că prezentatorul TV se pregăteşte să preia frâiele unei emisiuni mari, acesta a reacţionat. Mai exact, el a confirmat informaţiile apărute în presă prin intermediul unui mesaj făcut public pe Facebook.
 
”Da, confirm discuţiile pentru un format mare de televiziune în care cred!”, a spus el pe contul personal de socializare.
 
De asemenea, Marina Almăşan, colega lui de platou, s-a arătat tristă de plecarea acestuia. 


"Mda...a devenit publică ştirea: Mircea Radu şi-a depus demisia. 
 
Port cu mine, cu mâhnire, de două săptâmâni, această taină. Am aflat-o, culmea, nu de la tovarăşul meu de “suferinţă televizată”, cum era firesc, ci de la cei din jur.
Nu mi-a picat bine, cu toate că viaţa m-a învăţat că nu te poţi supăra pe cineva care te părăseşte, atunci când acel om pleacă la mai bine. Sper ca Mircea să ajungă, într-adevăr, la mai bine. Unii şi alţii îmi spun: “ Vezi ce leapşă ai luat? Tu l-ai “resuscitat”, l-ai scos din umbră, l-ai pus în valoare, l-ai readus în atenţia celorlalţi şi...v-a lasat cu ochii-n soare!”.
Nu sunt de acord cu ei. Mircea nu are nevoie să fie resuscitat. Dincolo de hibele pe care cu toţii le avem, Mircea este un jurnalist talentat, un condei excelent, un om sensibil şi adânc. Puţin parcă prea tare nemultumit de viaţă. Cu toate că are acasă destule motive de bucurie, care să-l facă mai pozitiv, mai optimist. 
 
 
Mi-ar părea sincer bine să-i fie bine.
Dar să-i si pară rău. Pentru că noi i-am fost o familie, o manta de vreme rea. Poate nu suficient de groasă. Poate tocită pe la coate. Dar am încercat să-i fie cald, să nu lăsăm viscolul să-i pătrundă în suflet..."
, a scris Marina pe pagina sa de Facebook. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Revoltător! Îşi omora pacienţii ca să obţină bani de la o firmă de pompe funebre!

Cine este tânărul care a îngenuncheat în faţa catafacului Regelui Mihai! Imaginea a făcut senzaţie pe internet

Horoscop complet AstroCafe pentru 22 decembrie: Berbecii sunt prinsi in febra cumparaturilor

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies