Vedete

Mircea Stoian: “Puteam sa le-o trag multor femei, dar nu mi-a iesit. O carte insa mi-a schimbat viata”

De cand a parasit emisiunea in care a fost prezent seara de seara timp de patru ani, Mircea Stoian e fericit ca are mai multa vreme pentru citit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Actorul a marturisit ca de ceva vreme studiaza despre comportamentul uman.

Jurnalistul a recunoscut pentru WOWbiz.ro ca de ceva vreme citeste carti despre programarea neurogestuala. Mircea N. Stoian a declarat ca, de cand s-a apucat sa inteleaga mai bine comportamentul uman, a pierdut foarte multe iubite.

Am devenit mult mai direct si transant si asta nu prea place.  “Puteam sa le-o trag multor femei, dar nu mi-a mai iesit. N-am pierdut doar partide de sex, ci si iubite. Le intelegeam mult mai bine gesturile, le spuneam ce nu-mi place si… se suparau pe mine”. De cand a  citit cartea “Gesturile care va vor schimba viata”, scrisa de Joseph Messinger, Mircea N. Stoian a devenit alt om. Jurnalistul sustine ca intelege fiecare actiune fizica a  oricarei persoane.

Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune