Vedete

Mireasa Bianca “urmeste” a scandalizat familiile! Vrea sa-l lase pe "bombardierul Meclaus"! Cum a fost la nunta care a scandalizat Romania VIDEO

Bianca si Meclaus, doi tineri de 17 ani, au devenit cunoscuti dupa ce nunta lor fastuoasa a fost transmisa la un post tv

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Bianca si Miclaus, caruia i se spune bombardierul Meclaus, erau promisi de mult, insa pana la nunta nu s-au cunoscut decat pe facebook. Povestea lor de iubire online nu a rezistat si in conditii reale, asa ca dupa ce au avut o nunta de sute de mii de euro, despre care probabil cei din Giurgiu vor mai vorbi multi ani de-acum incolo, tinerii s-au despartit.

In vara anului trecut, imaginile de la nunta lor au facut senzatie in mediul online.  Nu doar luxul nuntii din Giurgiu a uimit pe toata lumea, ci si modul in care au vorbit mirii si parintii lor. A devenit celebru raspunsul miresei “urmeste”, cand a incercat sa spuna ca urmeaza sa afle ce surprize i-au fost pregatite la nunta. Dar si explicatia socrului mare cand a dat detalii despre nunta. “Meniurile sunt foarte frumoase, speciale: avem trei elicoptere, cinci limuzine. Ce vreti sa va mai spun?”, a spus el reporterului tv.

Familia mirelui a improvizat un aerodrom in sat pentru ca drumurile nu erau tocmai bune pentru limuzinele lor. Cu elicopterele au ajuns mirii, dar si invitatii de seama si artistii chemati, Salam, Clejanii si Nicolae Guta.
Dar nu doar elicopterele si tinutele au luat ochii localnicilor din satul giurgiuvean, ci si trasurile trase de cai de competitie. Pentru ca asa s-a facut transportul de la elicoptere la casa miresei. Sase cai frumosi au costat, pentru 2 - 3 kilometri, 2000 de euro.

Galerie foto