Mireasă violată de mire, în timp ce mama lui îi dădea instrucțiuni din spatele ușii

Sunny Angel a povestit cum a fost violată de soțul ei, în noaptea nunții. Soacra îi spunea fiului ce să facă cu mireasa.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Sunny Angel a povestit că a fost obligată de părinți să se căsătorească cu un bărbat de 40 de ani, pe când ea avea doar 20 de ani. Soțul ei avea dificultăți de învățare, iar în noaptea nunții, mama lui a fost cea care i-a dat instrucțiuni pentru a-și consuma mariajul. Aflată în spatele ușii, soacra miresei îi spunea fiului ei cum să o violeze pe tânără.

La patru luni de la căsătorie, Sunny Angel a reușit să divorțeze de bărbatul care o supunea la tot felul de orori, încurajat de mama lui. A spus, însă, că nu îl condamnă și că mulți bărbați cu dizabilități sunt încurajați de părinți pentru a nu-și dezonora familia.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, acuzată că vrea să facă avere din pensia alimentară de la Gabi Bădălău: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

La 17 ani, fusese răpită de pe stradă

Povestea lui Sunny Angel este una cu adevărat dramatică. Înainte de a fi căsătorită cu forța, fata fusese răpită de pe stradă și sechestrată luni în șir.

„M-a abordat într-o zi pe stradă și mi-a zis că mă urmărește de un an de zile. Nu am știut nicio clipă ce coșmar avea să urmeze pentru mine. A fost Iadul. Îmi spunea că sunt proprietatea lui și că poate să facă ce veea cu mine. Îmi marca corpul cu un pix și mă amenința că mă taie. Trăiam doar cu resturi de orez și slăbisem, slăbisem 31 de kilograme, eram un schelet umblător. Nu mă lăsa să mă duc la toaletă. Mă punea să fac tot felul de lucruri dezgustătoare – să mă uit la filme porno și să fiu sclavă pentru ele – am numit-o casa torturii”, a povestit Sunny, din Surrey, Anglia, potrivit The Sun.

„Intenționa să mă vândă altui bărbat, după ce termina cu mine. Eram atât de îngrozită. A acoperit ferestrele. Nu era deloc lumină, așa că nu știam ce zi este și era murdar. Nu erau acolo decât un pat și un TV. Mă încuia, era atât de frig. Nu mă lăsa să mă duc la toaletă și mă obliga să fac pe mine. Îi plăcea să mă umilească. Avea o obsesie pentru virgine și îmi spunea „virgina mea drăguță”.

Venea și mă vizita când avea chef, când avea chef mă bătea sau mă viola. A fost oribil. Își stingea țigările pe spatele meu, mă tăia. Folosea un pahar. Mă lovea cu cureaua lui. Apoi umplea o găleată cu apă rece și înghețată și mi-o turna în față. Am fost ținută în acea cameră timp de șase luni și m-a violat de sute de ori. Am ajuns acolo încât am încercat să mă sinucid, îi ceream să mă ucidă. Cu fiecare viol, de câte ori mă tortura, voiam să se termine”.

Cum a scăpat tânăra 

Apoi, în decembrie 1997, Sunny a reușit să scape când el a uitat să închidă ușa. Dar nu a fost sfârșitul coșmarului. A venit unde stătea, a tras-o de pe stradă și a violat-o în mașină. „Mi-a spus că vrea să facă sex cu mine pentru ultima dată”.

Apoi, violatorul a părăsit țara și nu a fost niciodată condamnat pentru fapta sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cu cine e însurat cântărețul Cipri Popescu! Tania e o tânără frumoasă și foarte sexy! Galerie FOTO

Misha și Connect-R, din nou împreună! „Tu știi că te aștept chiar dacă a durut. Aș da tot ca să fie mai simplu”

Cât de bine seamănă Camelia Constantinescu, mama primului copil al lui Ștefan Bănică, cu fostele iubite ale cântărețului!

Ce a făcut un vatman după ce s-a trezit cu șinele blocate de o mașină. "Care-i prostul de pe linia de tramvai?"

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies