Mirel Drăgan, afectat de coronavirus! Ce se întâmplă cu multiplul campion mondial EXCLUSIV

Epidemia de coronavirus din lume și din România l-a afectat la modul serios pe Mirel Drăgan, multiplul campion mondial având de suferit din cauza măsurilor de prevenție instituite de autorități.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Faimosul Mirel Drăgan, unul dintre cei mai apreciaţi sportivi din România şi multiplu campion mondial la Kempo, a decis să facă o schimbare uriaşă în cariera sa, dorindu-și să își încerce puterile și în boxul profesionist.

Citeste si: Mirel Drăgan, manageriat de o femeie! Cine se ocupă când vine vorba de box de Faimos

Citeste si: Gala „Boxing Fight Championship”, pe 28 martie, cu Flavius Biea a 20-a oară în ring la profesioniști

Citeste si: Faimosul Mirel Drăgan, show total la Timişoara! Schimbare uriaşă în cariera sportivului

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Epidemia de coronavirus afectează și viața sportivilor profesioniști, așa cum este și Faimosul Mirel Drăgan. Mai exact, după ce autoritățile au decis ca, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 2019, să sisteze toate reuniunile de peste 100 de persoane, acestea putând să aibă loc doar cu avizul expres al Direcțiilor de Sănătate Publice, Mirel Drăgan s-a văzut pus într-o situație pe care nu și-o dorea deloc. Mai exact, pare-se, debutul lui în lumea boxului va fi amânat, gala de la Timișoara în care trebuia să lupte Mirel Drăgan fiind amânată în urma deciziei autorităților să nu mai permită activități culturale sau sportive care aduc la un loc un număr mare de oameni.

”Sunt antrenat, vreau să lupt, aștept să văd ce decid autoritățile. Important este ca sportul și luptele să se ducă într-un mediu cât mai sigur. Încă nu s-a luat nicio deczie oficială, dar e clară situația”, ne-a spus, acum câteva zile, Mirel Drăgan.

 

Mirel Drăgan se pregătea de debut în boxul profesionist

 

”La box sunt permise doar loviturile de pumn, pe când la Kempo îmi era permisă aproape orice lovitură, proiectare sau imobilizare la sol. Antrenamentele și programul de pregătire sunt asemănator, tot două antrenamente pe zi fac, dar acum mă concentrez mai mult pe loviturile de braț”, ne-a spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan. Mai mult decât atât, ne-a explicat Faimosul care ar fi trebuit să lupte la Timișoara, la sfârșitul lunii martie, recunoaște că va intra în ring cu un handicap în fața adversarului. ”Cred că îmi va fi foarte greu să lovesc doar cu brațele având în vedere că practic Kempo de mic copil, de la vârsta de 6 ani. Dar, sunt sigur că voi rezista tentației de a nu face vreo aruncare sau a lovi cu piciorul. Mă voi antrena foarte mult și sper că debutul meu în boxul profesionist să vină cu o victorie. Și sper să reușesc să aplic cu succes lovitura mea preferată: croșeul de stânga”, ne-a mai spus, în timp ce transpira serios în fața sacului de box, Mirel Drăgan.

Gala BFC 1 (Boxing Fight Championship) trebuia să aibă loc în data de 28 martie, cu începere de la ora 21.00 la sala ”Constantin Jude” din Timișoara şi îl avea în prim-plan pe Flavius Biea, boxer care va bifa cu această ocazie cea de-a 20-a apariţie în ringul profesioniştilor.

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015, iar anul acesta a reușit să devină, din nou, campion mondial. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

Galerie foto 
Citește și:

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv! Anunțul făcut de fostul concurent: ”Nu mai este cale de întoarcere”

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, foc și pară după zece luni în arest: ”Eu sunt o victimă a sistemului”

Cel mai delicios tort de clătite. E plin de ciocolată. Rețeta pe care trebuie neapărat să o încerci

Armin Nicoară, despre Claudia Puican: ”După nuntă, a dormit pe canapea”

Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies