Vedete

Mirel Dragan de la Exatlon, caracterizat de cel mai cunoscut antrenor de Kempo: “Va fi un fel de Giani Kirita” EXCLUSIV

Luptatorul Mirel Dragan, unul dintre Faimosii sezoului al doilea de la Exatlon Romania, este descris in termeni cat se poate de favorabili de Amatto Zaharia, cel care a adus Kempo in Romania si actualul presedinte al Federatiei d eprofil.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mirel Dragan va fi un Faimos, la Exatlon, la fel cum a fost si Giani Kirita. Adica este este un tip vulcanic, foarte hotarat si care intotdeauna trage sa ii ajute, sa ii motiveze pe cei din jur”, ne-a spus, in exclusivitate, antrenorul Amatto Zaharia.

Mai mult decat atat, Amatto Zaharia este convins ca Mirel Dragan va fi suficient de ambitios incat sa faca tot ce ii sta in putinta pentru ca echipa Faimosilor de la Exatlon sa castige cat mai multe puncte. “El este genul care nu s eopreste niciodata. Este un luptator care va da totul pentru ca echipa sa castige. In plus, ii place sa castige mai mult ca orice. Si, cand vrea, poate fi fermecator, de aceea cred ca lumea se va coagula in jurul lui”, a mai explicat Amatto Zaharia.

Cine este Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon Diana Belbita. Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015. Conform prezentarii facute, Mirel Dragan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon Romania, are 1.72 m inaltime, 75 de kilograme si e detinatorul centurii negre cu 3 Dan in Kempo.

Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon este foarte credincios

Acum cativa ani, Mirel Dragan de la Exatlon a fost la o competitie in Spania si a petrecut cateva ore intr-o celebra catedrala. “Faimosul” Mirel Dragan a vizitat catedrala „Santa Maria de Segovia”, acolo unde s-a rugat la altar si s-a fotografiat langa o statuie uriasa ce il reprezenta pe Isus insangerat, coborat de pe cruce, sportivul fiind foarte impresionat.

Mirel Dragan, “Faimosul” de la Exatlon a trecut prin momente cumplite

Inainte sa se apuce de kempo, Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite. Campionul care va participa la noua editie a Exatlon in tabara,Faimosilor a povestit cat de complicat a fost debutul carierei sale. “Ca orice sportiv am avut mai multe momente grele, lovituri, accidentari, probleme personale, neîmpliniri financiare, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap să abandonez. Am mers întotdeauna mai departe. (…) Eu eram deja campion în diverse sporturi de contact şi câştigasem multe meciuri. Am auzit despre Kempo că este un sport complex şi foarte dur. Aşa că am decis să merg şi să văd despre ce este vorba. Şi am văzut… Sau mai bine zis am simţit pe pielea mea pentru că antrenorului de-acolo i s-a părut atitudinea mea de “campion” un pic cam nepotrivită, aşa că m-a luat la sparring”, a mai dezvaluit Dragan. (…) Şi atât m-a bătut încât nu am mai putut sa merg ca lumea o lună de zile. Şi abia după ce m-a bătut bine, m-a luat şi m-a învăţat. Pas cu pas. Tehnici noi, tehnici interesante, tehnici eficiente. A stat alături de mine, a lucrat personal cu mine şi mi-a insuflat o încredere atât de mare încat atunci când am luptat pentru prima dată la seniori am dat KO-ul competiţiei în prima rundă””, a povestit Dragan pentru fpm.ro.
 

Galerie foto