Mirel Drăgan de la Exatlon lămureşte ”misterul inimioarelor”! ”O iubesc mai mult decât orice pe lume”

Întâmpinat de zeci de colegi de la Kempo, dar şi de fetiţa lui, Izabela, Faimosul Mirel Drăgan, întors de la Exatlon, din Republica Dominicană, a dat cărţile pe faţă cu privire la ”inimioarele” pe care le arăta camerelor de luat vederi după ce puncta în joc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De fiecare dată când obţinea un punct, Mirel Drăgan îşi punea palmele în aşa fel încât să formeze o inimioară, iar fanii Exatlon s-au întrebat cui îi era adresată.

În exclusivitate pentru Wowbiz.ro, Mirel Drăgan a lămurit ”misterul inimioarelor”, luptătorul de Kempo dezvăluind o altă faţă a lui, una plină de sensibilitate, în contrast evident cu imagiunea de dur, de neînfricat, pe care, de-a lungul anilor, şi-a câştigat-o în ring şi, mai apoi, în lunile petrecute

în Dominicană, la Exatlon.
”Inimioara este semnul meu şi al Izabelei. Am stabilit de dinainte, este felul nostru de a ne comunica sentimentele. O iubesc mai mult decât orice pe lume şi voiam să ştie că mă gândesc tot timpul la ea. Nu cred că a trecut o oră, cât am stat în Republica Dominicană, la Exatlon, în care să nu mă gândesc la ea”, ne-a spus, cu ochii aproape lăcrimând, ţinând-o în braţe pe Izabela, Mirel Drăgan.


Mai mult decât atât, a recunoscut Faimosul, de fiecare dată când intra pe traseu se ruga să câştige pentru a-I face Izabelei un semn. ”Speram să câştig, să îi dedic cât mai multe puncte, să îi arăt cât înseamnă pentru mine. Am spus-o, aş vrea să fiu un model pentru copii, dar pentru ea în special. Îi îndemn pe toţi cei mici să facă sport, orice sport, să facă mişcare, iar petru asta am şi intrat în competiţia Exatlon.

Este important să dăm un exemplu celor mici, iar eu, ca tată, vreau să fac asta, să îmi fac copilul mândru de mine”, ne-a mai spus, copleşit de emoţii, Faimosul Mirel Drăgan.

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015.

Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 3 Dan în Kempo.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Faimosul Mirel Drăgan, operat de urgenţă, după Exatlon! Informaţii EXCLUSIVE

Exatlon 01 decembrie. Primele reacţii ale Faimoşilor după abandonul lui Mirel Drăgan: "Nu a mai putut să lupte"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit este o...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies