Mirel Drăgan l-a snopit din bătaie pe rivalul Jaguarului! Înfruntarea din ring, clar adjudecată de Faimos!

Mirel Drăgan a avut, acum câteva zile, o înfruntare în ring cât se poate de dificilă, adversarul lui, unul extrem de experimentat, fiind cel care, acum ceva timp, înainte de pandemia de coronavirus, l-a provocat pe Jagurul la luptă, iar acesta din urmă, deși acceptase, ar fi anulat întrecerea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mirel Drăgan și Marian Olaru, rivalul Jagurului, au fost starurile galei care a avut loc pe 20 iulie, în București, cei doi luptându-se timp de o repriză, Faimosul reușind să câștige înaintea gongului final printr-un procedeu complex.

Citeste si: Mirel Drăgan revine în ring chiar de ziua lui! ”Sper să îmi fac un cadou, o victorie de neuitat”

Citeste si: Mirel Drăgan, afectat de coronavirus! Ce se întâmplă cu multiplul campion mondial EXCLUSIV

Citeste si: EXATLON. Mirel Dragan si Iulian Pitea, conflict deschis sub ochii tuturor! Ce s-a intamplat, de fapt?

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”A fost o luptă foarte aprinsă, foarte tare. Marian Olaru are experiență, este un adversar periculos, dar am reușit să îl înving în prima rundă, printr-o ghilotină”, ne-a spus Mirel Drăgan. Și, recunoaște Mirel Drăgan, victoria în fața lui Marian Olaru este cu atât mai prețioasă cu cât a avut loc chiar de ziua lui de naștere. ”A fost un cadou perfect pentru ziua mea de naștere. Ca să fiu sincer, în ultimii trei ani, de fiecare dată, de ziua mea de naștere, eram în Las Vegas la campionatele mondiale de Kempo, în finală. De data acesta, pentru mine, finala a avut loc aici, în București și am câștigat-o”, ne-a mai dezvăluit Mirel Drăgan.

Și, chiar dacă pentru unii poate părea că lupta nu a avut istoric, Mirel Drăgan reușind să își învingă adversarul din prima rungă, pare-se, lucrurile nu stau chiar așa. ”M-am accidentat, mi-am luxat degetul mare de la picior în luptă. Mă durea rău, dar nu a mai contat nimic, am vrut neapărat să câștig de ziua mea de naștere, iar gustul victoriei a învins și durerea”, ne-a mai spus, entuziasmat de rezultat, Mirel Drăgan.

Interesant este însă că Mirel Drăgan l-a ”răzbunat” pe celebrul Ionuț Jaguarul Sugacevschi care, acum un an era provocat de Marian Olaru la o înfruntare în ring, lupta lor fiind acceptată de Războinic, iar apoi anulată din motve rămase încă necunoscute.

 

Mirel Drăgan se pregătea de debut în boxul profesionist

”La box sunt permise doar loviturile de pumn, pe când la Kempo îmi era permisă aproape orice lovitură, proiectare sau imobilizare la sol. Antrenamentele și programul de pregătire sunt asemănator, tot două antrenamente pe zi fac, dar acum mă concentrez mai mult pe loviturile de braț”, ne-a spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan. Mai mult decât atât, ne-a explicat Faimosul care ar fi trebuit să lupte la Timișoara, la sfârșitul lunii martie, într-o gală care a fost anulată de pandemia de coronavirus și de instituirea stării de urgență, recunoaște că va intra în ring cu un handicap în fața adversarului. ”Cred că îmi va fi foarte greu să lovesc doar cu brațele având în vedere că practic Kempo de mic copil, de la vârsta de 6 ani. Dar, sunt sigur că voi rezista tentației de a nu face vreo aruncare sau a lovi cu piciorul. Mă voi antrena foarte mult și sper că debutul meu în boxul profesionist să vină cu o victorie. Și sper să reușesc să aplic cu succes lovitura mea preferată: croșeul de stânga”, ne-a mai spus, în timp ce transpira serios în fața sacului de box, Mirel Drăgan.

 

Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la kempo

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015, iar anul acesta a reușit să devină, din nou, campion mondial. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

Galerie foto 
Citește și:

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Mihaela Rădulescu? Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea: "Am preluat conducerea..."

LIVE Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 30 octombrie 2020. Vezi emisiunea Online!

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Dani Mocanu, decizie fără precedent. Manelistul se retrage din industria muzicală: „Nu voi mai cânta absolut deloc”. De ce recurge la gestul extrem

Elena Gheorghe, ipostaze senzaționale în clipul piesei “Vulnerabili”! Ce probleme a întâmpinat artista după filmări: „Am avut nevoie de câteva zile de recuperare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies