Mirel Vaida ascunde un secret răsunător. De ce a ajuns la Vulpița și Viorel?

Mirela Vaida este una dintre cele mai populare vedete ale trustului Intact. Dar ce secret ascunde prezentatoare TV?

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Mirela Vaida este, la doar 37 de ani, una dintre cele mai apreciate și controversate prezentatoare TV din România. Mirela Vaida deja are o carieră de mare succes în televiziune și de o familie frumoasă, cu trei copii.


In articol:

Vedeta Antenei 1 a reușit audiențe record cu serialul Vulpița și Viorel și puțini știu ce studii are aceasta, de fapt.

Mirela Vaida, o „tocilară” în liceu

Mirela Vaida s-a născut în Tîrgu Frumos, județul Iași și a plecat devreme de acasă pentru a studia. Ea a absolvit cu brio Liceul de Informatică `Grigore C.Moisil` din Iasi, reușind o media de 9,62 la bacalaurea.

Între anii, 2001-2005 aceasta a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care a finalizat-o tot cu o medie foarte mare, 9,35 la licență.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Între timp și-a luat și două atestate, de limba engleză și programator.

Mirela Vaida a terminat și două mastere

Mirela Vaida este foarte ambițioasă și asta se vede în fiecare zi și s-a văzut și în trecut pentru că nu s-a oprit la facultate, ci a urmat și două masterate, unde iarăși a bifat performanțe demne de apreciat.
Între anii 2005-2006 a finalizat cu succes un Master în Dreptul Comunitatii Europeneîn cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar în 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Pe lângă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ea mai este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

 

 


Citește și:

Nicușor Dan, plângere penală din partea PSD! Ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce a votat la alegerile locale

Bilanț Covid-19, 27 septembrie! Peste 1.000 de cazuri noi de infectare în România

Două femei s-au bătut la Caraș-Severin, după ce au mers să voteze pentru alegerile locale!

Gabriela Firea, mesaj dur după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Tinerii NU vor câinii nimănui la Primarie! Fără frați de interlopi"

Călin Popescu Tăriceanu, apariție rară alături de soție! Cum a fost surprins candidatul la Primăria Bucureștiului alături de nevasta cu 26 de ani mai tânără FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies