Mirela Banias, fostă concurentă de la Insula iubirii, în doliu! O persoană dragă ei a murit

Mirela Banias de la Insula iubirii trece prin momente cumplite. Fosta concurentă este în doliu după ce a pierdut o persoana dragă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Mirela Banias, fostă concurentă de la Insula iubirii, în doliu


In articol:

Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula iubirii, a anunțat pe contul personal de socializare că este în doliu. Mesajele de condoleanțe din partea fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate, prietenii virtuali îi sunt alături și încearcă să o susțină în aceste momente grele.

Mirela Banias, fostă concurentă de la Insula iubirii, în doliu

Fanii sunt alături de Mirela: "Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească" 

Mirela Banias nu a anunțat cine este persoana dragă care s-a stins din viață, iar prietenii virtuali sunt tot mai îngrijorați și au asaltat-o cu întrebări.

"Condoleante!! Multa sanatate!! Dumnezeu să vă întărească si sa va dea putere sa treceți cu bine!!", "Condoleanțe, dar cine a murit?", "Ce s-a intamplat?", "Condoleanțe! Domnul să vă intareasca", "Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească", "Condoleante, dar cui ? Ce s-a intamplat? De ce nu zice nimeni?", "Condoleante si Domnul sa vá intareasca", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe.

Cum a ajuns Mirela de la Insula iubirii la închisoare

Mirela de la Insula iubirii a avut o viață plină de greutăți. În timp ce se afla în emisiunea care a făcut-o celebră, Mirela a vorbit despre momentul în care a făcut închisoare.

„Am fost căsătorită, zece ani, am încălcat legea din cauza soţului, am ajuns închisă. Eram funcţionar bancar. Soţul avea nevoie de bani. L-am rezovlat cu o sumă anume. Am luat peste 100 000 de euro. El nu a mai fost de găsit. Mi-am dat seama că am greşit şi m-am predat. Am stat închisă patru ani şi două luni. Au fost cele mai grele momente. Până m-am obişnuit cu modul de viaţă de acolo.

Citeste si: Maria Constantin s-a afișat la mare cu alt bărbat după despărțirea de Dacian Varga FOTO

Citeste si: Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio, la 10 zile după ce s-a vindecat de COVID-19! Artistul face emisiuni în direct

Citeste si: Noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Admiratorii Cosminei Adam: ”Ai făcut cea mai mare greșeală”

Femeile sunt rele, sunt geloase. Am ajuns să fiu şi bătută, să îmi fure hainele, mâncarea, să îmi facă tot felul de chestii. La început, pe carantină, aveam o colegă de cameră periculoasă. Îmi zicea: eu te omor! Îmi făcea cuţit din capac de conservă. Nu dormeam noaptea. Îmi era frică. Am spălat haine la tot penitenciarul. Eram obişnuită din alt mediu. A trebuit să mă descurc. (…) Soţul a dispărut după ce am fost eliberată. A venit cu greu la divorţ, la notar. Mi-a zis sec: că este cu tipa nouă cu un an mai mult decât era cu mine. Avea şi copil”, a povestit Mirela Banias de la Insulă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate