Mirela Banias, schimbare radicală de look! Te-ai gândit vreodată că o vei vedea blondă?

Mirela Banias a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta și-a surprins fanii atunci când a apărut blondă într-o fotografie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mirela Banias este una dintre cele mai iubite foste concurente de la Insula iubirii. A uimit pe toată lumea atunci când a povestit cu sinceritate detalii din trecutul ei. Provine dintr-o familie bună, dar iubirea a orbit-o și împinsă de la spate de fostul ei soț, ea a cdomis o infracțiune și a ajuns să-șipetreacă următorii patru ani după gratii. Amuzantă, pusă pe distracție și mereu cu un sfat și o vorbă bună pentru colegele din Thailanda, ea și-a câștigat locul în inimile telespectatorilor.

După ce s-a întors în România, Mirela și-a schimbat complet viața. A devenit mult mai încrezătoare în forțele proprii și a urmat o dietă care a ajutat-o să piardă kilogramele în plus. Frumoasă și cu o siluetă de invidiat, Mirela Banias a început o relație cu un bărbat de afaceri alături de care se declară cea mai fericită femeie. Fosta iubită a lui Gojman l-a uitat pe cel care a părăsit-o pentru a deveni „ispită” și este pe punctul de a se căsători cu ales inimii ei.

Citeste si: Cea mai mare aroganță a lui Ionuț Jaguarul! S-a fotografiat AȘA și a urcat poza pe Instagram. Să vezi ce era în spatele mașinii

Mirela Banias, schimbare radicală de look

Recent frumoasa concurentă a publicat o fotografie în care părul ei este blond, iar fanii au felicitat-o pentru schimbarea de look. „Ești superbă!! Îți stă extrem de bine culoarea asta”, „Zici ca ești Kim Kardashian... Îți stă super”, „Mă bucur enorm de mult pentru tine și această schimbare radicală, pe care și eu am făcut-o pentru mine și "curățarea" de energiile negative! Te iubesc cu bune și cu rele, ești the best!”, au fost câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris.

Schimbarea nu este una permanentă pentru că Mirela poartă o perucă în fotografie. Însă, dacă ar vrea să-și decoloreze părul brunet, fanii ar fi încântați de alegere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: