Mirela Boureanu: "Cel mai dureros este faptul ca Serban Ionescu a devenit celebru in timpul agoniei si prin prisma divortului"

Printre tinerele actrite care si-au exprimat regretele in ceea ce priveste moartea lui Serban Ionescu se numara si Mirela Boureanu.

Distribuie pe:

fara descriere"Nu am avut onoarea sa-l cunosc, dar ca orice tanar actor care isi doreste sa evolueze am urmarit toate filmele in care a jucat...exceptional! Cel mai dureros este faptul ca Serban Ionescu a devenit celebru in timpul agoniei si prin prisma divortului. Din pacate, Serban Ionescu va mai fi celebru doar trei zile. Si mai trist este si testamentul verbal pe care l-a lasat si dorinta lui ca la inmormantare sa vorbeasca o singura persoana, marele Radu Beligan. Stiti ce inseamna asta? Ca Serban Ionescu a numit singurul si pentru el ultimul cu adevarat mare actor si regizor al tarii. Pentru el exista un singur exemplu, maestrul Radu Beligan. Ceea ce e mai mult decat trist. Era constient ca altii din urma nu mai vin", a marturisit Mirela Boureanu.

Intrebata daca tinerii actori din ziua de azi au parte de mai multa promovare decat cei din vechea breasla, actrita, prezentatoarea tv si cantareata Mirela Boureanu a declarat: "Promovare in ziua de azi inseamna scandal. Iar marii actori de teatru nu au nevoie de asa ceva. Pentru ei ziua incepe la 10.00 si se termina seara tarziu. Asta inseamna cu adevarat teatru".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate