Vedete

Mirela Boureanu Vaida, dezvaluire neasteptata! Motivul pentru care isi creste singura copiii

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, in ciuda faptului ca a ales sa se dedice in totalitate familiei. Mai mult de atat, recent, ea a dezvaluit ca isi creste singura cei doi copii, intrucat sotul ei a fost nevoit sa se intoarca la munte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mirela Boureanu Vaida, dezvaluire neasteptata! Motivul pentru care isi creste singura copiiiicon photo
In cadrul unui interviu acordat pentru Agentia de Presa Mondena, aceasta a dezvaluit ca daca la primul copil a primit ajutor din partea sotului si a putut sa se intoarca la munca, acum aceasta a fost nevoita sa renunte la cariera pentru familie.

„Sotul meu a crescut-o pe Carla pana la un an si jumatate cand a aparut Vladimir in peisaj pentru ca eu a trebuit sa imi reiau serviciul la nici doua luni de la nastere. A fost foarte greu pentru el, ca barbat, sa se ocupe in cea mai mare parte a timpului de fetita noastra, dar a fost si foarte frumos. Au o relatie speciala. Am convenit ca el sa se ocupe de Carla pana ma intorc eu de la munca si apoi sa plece el la birou si sa termine lucrurile pe care nu le putea face de acasa. Se cunoaste asta pentru ca au relatie speciala, este fata tatii Carla si el o iubeste ca pe ochii din cap, iar eu sunt foarte geloasa pe faptul ca ea ii raspunde intr-un fel foarte special. De data asta la Vladimir nu s-a mai putut repeta aceeasi situatie, pentru ca m-am ocupat eu de Vladimir din prima zi a vietii lui, iar sotul meu si-a reluat munca. Este greu pentru fiecare dintre noi sa stam atat de mult timp departe unul de celelalt, insa nu avem ce sa facem. Viata cere sacrificii! Nu poate renunta la munca lui, ii este dor de copii, insa tinem legatura prin telefon. Nu ne putem imparti altfel si stim ca nu suntem singura familie care se sacrifica pentru binele celor mici in cele din urma. Ne trimitem poze si filmulete tot timpul. Carla intreaba tot timpul de el. Imi este foarte greu si mie fara ajutorul lui, dar ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa nu avem probleme mari si sa ma pot descurca cu ei.

Incercam sa ne bucuram cat de mult in weekend, sa iesim la plimbari in parc"
, a mai declarat vedeta.

Mirela Boureanu Vaida, dezvaluire neasteptata! Motivul pentru care isi creste singura copiii

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune