Mirela Boureanu Vaida a plans, in emisiune, dupa Nae Lazarescu

Lacrimi in direct. Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" de la Antena 1 nu si-a putut stapani emotiile si a plans, in direct, fiind distrusa din pricina mortii maestrului Nae Lazarescu, alaturi de care a jucat pe scena Teatrului Constantin Tanase din Capitala.

Autor: Mihai Dragan

"Nu vreau sa plang si mi-am propus asta pentru ca Nae Lazarescu nu a fost niciodata omul care sa planga. El in totdeauna a ras si sunt convinsa ca o va face si de acum incolo. Colegul meu si prietenul meu Nae Lazarescu s-a stins din viata si, dupa 6 ani de turnee, e foarte greu sa accepti treaba asta.

Nea Nae, sa te odihneasca Dumnezeu si sa stii ca teatrul de revista va fi mult mai sarac si mult mai trist fara tine. Eu sunt alaturi de colegii mei chiar daca nu voi putea nici astazi si nici maine sa merg la capataul lui Nae (n.r. din cauza emisiunilor zilnice pe care le prezinta). Eu cred ca Nae simte ca suntem acolo, langa el, si imi pare rau ca ieri Titus Munteanu, astazi Nae Lazarescu... si maine cine stie cine va mai pleca dintre noi. Vorba lui Nae: "Toti ne ducem!". Din pacate, nu prea mai vine nimeni in urma noastra. Acesta este cel mai mare regret pe care il am. Este un moment greu pentru cei care il cunosc pe Nae Lazarescu. El va ramane mereu in memoria teatrului de revista si a publicului. Nea Nae, noi te iubim si sa te odihnesti in pace! Pentru ca poate a venit vremea sa te odihnesti si tu.
Nu ai facut-o niciodata pana la varsta asta, ai fost mai activ decat noi si o sa ne lipseasca poantele tale, o sa ne lipseasca turneele fara tine, o sa fie totul mult mai trist. Dar stiu ca vei ramane langa noi. Te iubim, Nea Nae si Dumnezeu sa te odihneasca!"
, a fost discursul purtat, pe inceput de emisiune, printre lacrimi si cu vocea gatuita, de Mirela Boureanu Vaida.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies