Mirela de la "Insulă", adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Hannelore! "Mi-a dat un mesaj în care mi-a zis că..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mirela Baniaş şi Hannelore au legat o relaţie de prietenie la "Insula iubirii", însă în momentul în care emisia a ajuns pe post, şi-au reproşat diverse lucruri, ajungând să nu-şi mai vorbească. 
 
"Nu mai suntem prietene. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim amice, cu toate că dormeam şi în aceeaşi cameră, să ne facem un trai mai uşor că totuşi, era greu ca femei să facem faţă.
După terminarea emisiunii, încet încet, pe parcursul episoadelor, s-a încheiat relaţia dintre noi. Pe parcursul emisiunii am observat ce spunea despre mine la testimoniale şi după ne scriam pe WhatsApp, ne ceream explicaţii, dar nu am avut cu cine şi am hotărât să întrerup orice legătură cu ea. Nu-şi asuma ce s-a întâmplat acolo", a spus Mirela Baniaş, fostă concurentă la "Insula Iubirii", întră emisiune TV.  
 
Mirela susţine în continuare că Hanne a fost îndrăgostită de Andi şi că a fost falsă pe tot parcursul emisiunii. 
 
 
"De la început am zis, nu sunt singura care a văzut chimia dintre ei. Se îndrăgostise de Andi, erau ca un cuplu pe Insulă. Nu sunt singura care a văzut asta şi nu avea rost să mint că erau camerele, microfoanele.
N-aveam cum să zic că nu este aşa. Eram tot timpul împreună, dar am primit un mesaj de la ea care a pus capăt: "De ce pe tine te scoate ok şi pe noi nu?" şi atunci chiar am răbufnit şi am zis că e pentru că nu şi-a asumat şi a jucat fals. Lăsaţi măştile jos, fetelor! 
 
Nu-şi asumă şi m-a dezamăgit la final...
am fost singura concurentă care a venit în patru sezoane acasă singură şi cred că, în calitate de prietenă, aveam nevoie de încurajările ei, de prietenia ei, de amiciţia ei. Am fost împreună acolo. Ea ştia că am venit singură acasă şi nu am avut deloc sprijinul ei moral. Dacă ar veni asumată şi mi-ar spune că a greşit, n-aş putea să mai ţin ură", a declarat Mirela Baniaş.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vremea în weekend. Ninsori şi vânt puternic în aproape toată ţara!

Andreea Mantea, gâtuită de emoţii! Băieţelul ei se topeşte de dor şi vrea înapoi în România! "Mi-am făcut de două ori bagajul"

Momentul în care o fată de 15 ani din Cluj-Napoca e răpită de trei bărbați. Video

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Raed Arafat a dat vestea așteptată de milioane de români! Cine va mai fi vaccinat în etapa a doua! Există o singură condiție

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies