Mirela de la ”Insulă”, declaraţii bombă despre noua relaţie şi despre nuntă! ”Soarta ne-a adus împreună!”

Autor: A.V.

Mirela, fosta participantă de la ”Insulă”, a vorbit despre relaţia pe care o are cu un bărbat misterios. Bruneta a mărturisit că partenerul ei o face foarte fericită şi că este posibilă o nuntă în anul care urmează.

”Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-a întâmplat, am ieşit împreună mai mult timp. Cred că la el am găsit ce căutam de ani de zile, bărbatul acela pe care îl căutam.

Să fie grijuliu, să mă iubească, să nu aibă alte interese. Este tot timpul alături de mine, mă sprijină, chiar şi pe parcursul emisiunii. Am urmărit emisiunea în braţele lui. Chiar m-a ajutat, m-a susţinut şi chiar îşi dorea să ajute copiii. Îşi doreşte să adopte copil, chiar dacă are copii. Este perfect, este bărbatul care mă atrage, e tot ce îmi doresc. Ştiţi că nu contează asta, cu muşchi, că are barbă sau e brunet. Soarta ne-a adus împreună, a fost un moment prielnic să ne aducă împreună. Discutăm despre nuntă, să vedem ce ne aduce anul viitor, pot să zic că m-a cerut în căsătorie. Ne dorim o familie, linişte.(...) Îmi doresc un copil în 2019”, a mărturisit Mirela într-un jurnal de ştiri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Numele reale ale vedetelor din România! Tu ştiai cum îi cheamă, de fapt, pe membrii BUG Mafia, Inna şi Guess Who?

Doliu în lumea artistică! A murit de cancer la plămâni

Lino Golden, bolid de lux de 100.000 de euro! Cu ce maşină şi-a dat pe spate prietenii

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Veste ȘOC despre Oana Roman! S-a anunțat acum

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Informația momentului. A intrat în COMĂ. Toți așteptăm o minune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies