Mirela ”Dracu pe uscat”, afectată de coronavirus! Regina Internetului locuiește de 24 de ani în Spania și spune că a avut un caz în familie

Mirela ”Dracu pe uscat” revine în forță. Cea mai voluptoasă prezență de pe conturile de socizalizare a vorbit despre legătura ei cu coronavirusul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mirela Eleonora, femeia care a devenit un adevărat fenomen în mediul online, a fost întrebatp dacă crede sau nu în coronavirus. Spre dezamăgirea unora care se așteptau ca Mirela să vorbească despre consiprații mondiale și 5G, aceasta a recunoscut că este convinsă că virusul există pentru că are în apropierea ei pe cineva care a suferit de aceastp teribilă boală.

fara descriere

”Cum să nu cred în virusul ăsta când logodnicul fiicei mele mijlocii... deci maică-sa a avut așa ceva. Deci cum să nu cred, voi nu sunteți sănătoși, cum să nu cred?”, a spus Mirela, care a preferat s nu mai facă alte comentarii despre starea de sănătate a cumetrei ei.

Mirela, profesionistă în live

fara descriere

Mirela Eleonora, cunoscută sub numele de Mirela ”Dracu’ pe uscat”, este o femeie în vârstă de 46 de ani care face vâlvă pe internet. Mirela este deja o profesionistă în a face live pe rețelele de socializare, mai ales că face acest lucru de mai bine de trei ani de zile.

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat” intervine în scandalul Vulpița-Viorel! Ce a putut să spună ”regina Internetului” despre amanții Veronicăi...

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat”, noua vedetă a Internetului, îl ”aliniază” pe Alexandru Cumpănașu! ”Candidează pe necazul fetelor! Diaspora nu te susține!”

Citeste si: O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

Conform huff.ro, numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 24 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot. Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare unde este deja super-star!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate