Mirela ”Dracu’ pe uscat”, femeia de 45 de ani cu sânii uriași, aventură periculoasă: ”Au venit să mă omoare”

Un nou show incendiar făcut de Mirela ”Dracu’ pe uscat” pe net! Femeia s-a luat de internauți.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Mirela Eleonora Oprea, cunoscută sub numele de Mirela ”Dracu’ pe uscat”, este o femeie în vârstă de 45 de ani care face vâlvă pe internet. Mirela este deja o profesionistă în a face live pe rețelele de socializare, mai ales că face acest lucru de mai bine de trei ani de zile.

Mirela a povestit într-un live de pe rețelele de socializare, de la sfârșitul lunii martie, care a strâns mii de comentarii, peste 20.000 de vizualizări și multe aprecieri, un eveniment ”aventuros” care, evident, a fost spus în spirit de glumă.

Citeste si: Soția milionarului austriac a RUPT TĂCEREA! Ce spune despre sinucidere femeia care îi va moșteni toată averea?

Citeste si: Roxana e istorie! Andy vrea să facă un cuplu cu Lavinia! "Îmi place de tine, ești frumușel/ Și tu ești frumoasă"

Citeste si: Imagine incendiară cu Laurette pe net! Internauții au crezut că e goală pușcă

”Mai facem un live și de afară. Băi, hai să vă spun ce mi s-a întâmplat astăzi. Cobor jos și asta văd, 150 de români cu topoare, cu pistoale, cu săbii. Au venit să mă omoare, frate”, a spus glumind Mirela. Evident, Mirela a început să râdă, apoi și-a continuat live-ul de o oră cu cei de pe facebook.

Femeia de 45 de ani care își arată sânii uriași privitorilor și intră în dialog cu ei, de multe ori răspunzându-le la înjurături, face de 3 ani senzație pe internet, adunând cifre record și pe Facebook, dar și pe contul ei oficial de Youtube.

Cine e Mirela

Conform huff.ro, numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 23 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot. Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare unde este deja super-star!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate