Vedete

Mirela Retegan, mesaj de dragoste de la fiica ei! Adevărata ”fetiţă Zurli” a plecat din ţară!

Despre Maya, fata Mirelei Retegan, apropiaţii ştiu că ea este adevărată ”fetiţă Zurli”, pentru ea fiind create toate cântecele şi jocurile care îi fascinează pe copii.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Mirela Retegan este creatoarea echipei care a devenit deja un fenomen printre copii: ”Gaşca Zurli”. Totul a pornit de la cântecele şi jocurile create pentru fetiţa ei, Maya, pe când aceasta era micuţă.

Acum, Maya, adevărata ”fetiţă Zurli” are 17 ani, vrea să devină actriţă şi, din această toamnă s-a mutat la Londra, unde a decis să termine liceul.

Tocmai pentru că este departe de mama ei, Maya i-a transmis Mirelei Retegan  un mesaj emoţionant de dragoste.
”Mirela Retegan eşti super-eroul meu preferat şi în fiecare zi mă simt recunoscătoare că învăţ de la tine atât de mult. Ai făcut toate astea din dragoste pentru mine - asta spui, dar eu aud că din dragoste poţi face orice îţi doreşti şi poţi atinge cerul. Asta ar trebui să audă toată lumea. Fenomenul Zurli e o extensie a iubirii tale faţă de oameni. Nu doar faţă de mine. Iubeşti să faci oamenii fericiţi, că eşti pe scenă în faţa miilor sau că eşti în faţa casei după o zi grea şi tot ce vrei e să dormi. Te opreşti la fiecare om în parte şi oferi bunătate. Am învăţat ceva de la fiecare om care a trecut prin Zurli. A început când aveam 5 ani şi casa era plină de actori mult mai mari ca mine. La 17 ani vreau să devin actriţă şi consider oamenii din Zurli prieteni!”, a scris Maya, fiica Mirelei Retegan.

Galerie foto  Urmatorul articol