Mirela Stelea si-a impodobit bradul! Nu o sa iti vina sa crezi ce accesoriu ciudat si plin de pietre Swarovski si-a pus in pom

Creatoarea de moda petrece mult timp in atelierul ei unde isi confectioneaza rochiile si a decis ca in salonul de primire al oaspetilor sa puna bradul de Craciun.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePe langa ornamentele traditionale, Mirela Stelea a pus si o cheita pe care a primit-o la un targ de moda si o pereche de pantofi primit de la o prietena.

fara descriere“Am ales un bradut mic, cat sa nu ocupe mult spatiu in atelier. In fiecare an pun in pom, pe langa globurile obisnuite, si cateva obiecte speciale. De aceasta data am agatat o cheita pe care am primit-o anul acesta la Paris cand am participat la un targ de moda si o pereche de pantofiori aurii in miniatura pe care am primit-o de la o prietena de la New York.

fara descriereAm pus bradutul la atelier pentru ca acolo imi petrec timpul, de dimineata pana seara. Este o perioada foarte incarcata. In plus, imediat dupa Craciun, voi pleca alaturi de Bogdan in vacanta si nu vom petrece mult timp acasa!”, declara Mirela Stelea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate