Vedete

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi in timpul emisiunii: "Fetita mea are..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi in timpul emisiunii: "Fetita mea are..."icon photo

Mirela Vaida a fost extrem de emotionata de cazul unei fetite bolnave si care are nevoie de urgenta de un transplant de intestin. Ea a prezentat cazul in emisunea ei, iar povestea fetitei a facut-o sa isi aduca aminte de propria ei fetita si cat de greu i-a fost cand era si ea bolnava.„Fetiţa mea are 3 ani şi 3 luni şi a făcut pneumonie săptămâna trecută. Am stat cu ea 3 zile în spital şi mi s-a părut îngrozitor. (...) Ideea că eram într-un spital şi fetiţa mea avea branulă şi a trebuit să văd cum ea în acele zile nu s-a putut juca, nu a putut sta cu frăţiorul ei, că n-a putut să se joace cu jucăriile ei... De fiecare dată când plecam, ea stătea în geam şi striga: ‘Mami!’

A fost atât de greu, deşi a fost o banală pneumonie. Şi eu acum mă întreb, câtă putere să aibă un om, care de 3 ani de zile nu ştie ce înseamnă casă şi ce înseamnă pentru un copil care nu ştie ce înseamnă să se joace afară. Când am văzut că aţi pus baloane pe aparate şi i-aţi spus la mulţi ani pe patul de spital...” a spus Mirela Vaida, cu lacrimi in ochi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune