Mirela Vaida a recunoscut că a falsat la Eurovision!

Mirela Vaida a fost invitată la Teo Show. A vorbit despre sarcină și despre participarea ei la Exatlon

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Suntem bine, creștem de la o zi la alta, se scurtează toate rochițele. Nu mă mai încap hainele, am început să port multe rochițe. Soțul zice că am început să semăn și eu a femeie. Înainte purtam teniși, blugi", a spus Mirela Vaida la Teo Show.

Mirela Vaida a recunoscut că a falsat în semifinala Eurovision. "Am vreo trei porecle: Doamna Vaida, mama Vaida (că nu mă mai opresc, sunt mereu cu burta la gură) și Queen V (asta îmi place!). Le-am dat apă la moară că am falsat ultima notă! Corect, am falsat! Trebuie să fiu țais în finală, altfel mă linșează", a mai declarat Mirela Boureanu Vaida în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Vaida s-a calificat în finala Eurovision

Mirela Vaida a mai spus că pe scenă nu s-a mai gândit la bebelușul din burtică, dar și el a stat cuminte, pentru că a înțeles că este un moment foarte important pentru mămică. Vaida s-a calificat în finala Eurovision și se luptă pentru a reprezenta România la Tel Aviv, în luna mai.

"Cine a mai avut grija bebelușului? El, săracul, era ultima mea grijă în cele 3 minute. A înțeles!", a precizat Vaida, însărcinată în șapte luni.

Citeste si: Mirela Vaida, la un pas de moarte! A pierdut o sarcină: ”Am avut hemoragie”

Bursucu a vrut să știe care a fost titlul din presă care a deranjat-o: "Ăla că aș fi spus de câte ori fac dragoste cu soțul. De câte ori am făcut? De cel puțin trei ori, că doar am făcut 3 copii", a glumit Vaida.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate