Vedete

Mirela Vaida a vorbit despre noua emisiune pe care o va prezenta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mirela Vaida a vorbit despre noua emisiune pe care o va prezentaicon photo
Mirela Vaida va intra intr-o perioada de pauza de la micul ecran, odata cu intoarcerea Simonei Gherghe la carma emisiunii.

Mirela Vaida a fost cea care i-a tinut cu succes locul Simonei, in perioada concediului de maternitate, iar acum este pregatita sa se intoarca.


Dupa cateva luni bune de emisiune live in fiecare zi, activitate cu care Mirela era obisnuita si din proiectele anterioare, vedeta a vorbit despre planurile ei de viitor. Se pare ca urmeaza o revenire a ei pe micul ecran, insa urmeaza sa se hotarasca ce proiect i s-ar potrivit mai bine.


"Nu cred că va fi un an mai uşor, deja discutăm de alte proiecte, ceva care se doreşte a fi zilnic, în direct, iar orice proiect nou este o muncă grea. O muncă grea, dar frumoasă în acelaşi timp, ca orice lucru care se construieşte de la zero. Eu nici nu-mi doresc un an uşor, sunt un om obişnuit cu muncitul din greu!", a spus ea intr-un interviu pentru Libertatea.


Totodata, Mirela Vaida a recunoscut ca i-ar face o mare placere sa ajunga in punctul in care sa imbine cele doua pasiuni ale ei: muzica si televiziune.


"Ar fi într-adevăr un proiect de suflet, s-ar împleti cele două pasiuni ale mele, pentru că, deşi acum îmi ocupă mai puţin timp, muzica n-o fac în subsidiar. De aceea am şi rămas cu sufletul la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, aproape 12 ani. Eu sunt un om căruia îi place divertismentul, îmi plac oamenii care fac haz de necaz, iar muzica îmi va rămâne cel mai fidel prieten.", a mai spus ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune