Mirela Vaida, declarații șocante, după ce a fost atacată în propria emisiune! "Mai avea 3-4 pietroaie pregătite"

Mirela Vaida a făcut noi declarații șocante, după ce a fost atacată de o femeie goală la TV.

Mirela Vaida, declarații șocante, după ce a fost atacată în propria emisiune!
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În urmă cu doar o zi, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie goală la TV, în propria emisiune. La doar câteva ore după ce a avut loc incidentul, prezentatoarea de televiziune face o dezvăluire șocantă. 

Mirela Vaida, dezvăluiri șocante despre femeia goală care a aruncat cu o piatră în ea

Momente cumplite pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea a fost atacată, în direct, de către o femeie dezbrăcată, care a aruncat spre ea cu un pietroi. Extrem de speriată de cele văzute și trăite, cântăreața nu și-a putut reveni din șoc preț de câteva ore. 

Citeste si: Mirela Vaida, acuzată că atacul în direct a fost regizat! Prima reacție a vedetei: „Îmi este teamă că...”

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Însă, în urmă cu scurt timp, Mirela Vaida a făcut dezvăluiri șocante. Se pare că femeia mai avea o sacoașă cu vreo 3-4 pietroaie. Totodată, artista mai adaugă faptul că cel mai probabil femeia s-a dezbrăcat în spate, pentru că poliția i-a găsit hainele în spate. 

''Nu știu cum a ajuns până aici, mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite acolo în spate la intrare. Nu știu unde s-a dezbrăcat, că i-a găsit Poliția hainele în spate'',  a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, declarații șocante, după ce a fost atacată în propria emisiune! "Mai avea 3-4 pietroaie pregătite"
Mirela Vaida[Sursa foto: Captură YouTube]

Chiar și Simona Gherghe a avut câteva cuvinte de transmis. Prezentatoarea tv recunoaște faptul că a fost o eroare de securitate. 

Citeste si: Daniela Gyorfi, prezentă la atacul Mirelei Vaida în direct! Ce a observat cântăreața: „Am crezut că este vreun scenariu”

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi.

Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo.Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a transmis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, atacată cu pietre, în direct, de o femeie dezbracată! Imagini șocante au apărut la televizor

Mirela Vaida, primele declarații după ce a fost atacată în direct: „Sunt în stare de șoc! Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu”

Mirela Vaida, dezvăluire șocantă! Vedeta este amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou: „O să te omor”

S-a aflat cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Ce au descoperit polițiștii

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

Mirela Vaida, dezvăluire șocantă! Vedeta este amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou: „O să te omor”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies